ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Παραδίδονται στα σχολεία οι μάσκες για τους μαθητές

Με τρεις και πλέον μήνες καθυστέρηση σε σχέση με την έναρξη του σχολικού έτους, έφτασαν στον δήμο Ιωαννιτών οι μάσκες για τους μαθητές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλου του νομού, τις οποίες προμηθεύτηκε η ΚΕΔΕ μέσω διαγωνισμών.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, λογικά θα πρέπει να έχει γίνει και ο έλεγχος ως προς το μέγεθός τους, καθώς οι πρώτες μάσκες που είχαν φτάσει, ήταν ακατάλληλες για χρήση από παιδιά.
Οι ποσότητες συγκεντρώθηκαν σ
Στο εργοτάξιο του δήμου έφτασαν συνολικά 20.860 μάσκες για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και 22.100 για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με μέριμνα των Σχολικών Επιτροπών έγινε ο διαχωρισμός και η κατανομή ανά σχολείο.
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης, σε συνεργασία με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης ενημερώθηκαν οι διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων και ήδη έχει ξεκινήσει η παράδοση των μασκών στις σχολικές μονάδες. Οι μάσκες που προορίζονται για τα νηπιαγωγεία, παραλαμβάνονται από τα γραφεία των σχολικών επιτροπών και με την ολοκλήρωση της διανομής αυτής θα ακολουθήσει η διανομή στα δημοτικά σχολεία της πόλης.
Η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα και χωρίς να υπάρξει καμία ταλαιπωρία ή συνωστισμός.

Σχετικά άρθρα

Από σήμερα ξεκινά η συστηματική δουλειά

Γεωργία Χαλάτση

Ψηλά στην ατζέντα τα ζητήματα προσβασιμότητας

Στην «Ώρα της Γης» συμμετέχει ο Δήμος Ιωαννιτών

Ηπειρωτικός Αγών