ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Απαγορευτικό» σε παραλίμνιο, περιφερειακή και Φρόντζο

Την απαγόρευση κυκλοφορίας στο παραλίμνιο της πόλης, στην περιφερειακή οδό και στο άλσος του Φρόντζου αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Συγκεκριμένα, η προσωρινή απαγόρευση αφορά την παραλίμνια περιοχή, από πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος του ποδηλατοδρόμου (περιοχή Κατσικάς), τους παράδρομους εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση της οδού Σταύρου Νιάρχου έως το τούνελ αεροδρομίου – Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου) και το περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων (περιοχή Φρόντζου).

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών ισχύει άμεσα, από σήμερα δηλαδή 12 Απριλίου έως και τις 27 του μήνα. Συγκεκριμένα, η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύει για τις καθημερινές (Δευτέρα ως και Παρασκευή) από 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επομένης και καθ’ όλο το 24ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας, τη διαπίστωση των παραβάσεων και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων είναι η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή ευθύνης τους. Μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή του ανωτέρω προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας.

Σχετικά άρθρα

Γιατί η διάταξη για τον αποκλεισμό των νεοναζί δεν προσφέρει στη Δημοκρατία 

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση, άλση και περιοχές Natura

Παραμένουν τα sms για μετακινήσεις και πασχαλινό τραπέζι

Ηπειρωτικός Αγών