ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

42 άσκοπες μετακινήσεις στην Ήπειρο

Με το πρόστιμο των 150 ευρώ επιβαρύνθηκαν 42 άτομα την Παρασκευή σε ολόκληρη την Ήπειρο, καθώς ισάριθμες ήταν οι παραβιάσεις των όρων μετακίνησης που εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο των ελέγχων που παραμένουν αμείωτοι σε ολόκληρη τη χώρα.

Χθες βεβαιώθηκαν συνολικά για άσκοπες μετακινήσεις 1.143 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Η Ήπειρος βρίσκεται «χαμηλά» στην κατάταξη, με την Αττική να καταγράφει 387 παραβιάσεις και να ακολουθούν η Κρήτη, τα Ιόνια Νησιά, η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλονίκη, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η Στερεά Ελλάδα και η Θεσσαλία. Λιγότερες παραβιάσεις σε σχέση με την Ήπειρο καταγράφηκαν σε Νότιο Αιγαίο, Κεντρική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο και Δυτική Μακεδονία. Από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί 5.206 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Στην περιφέρεια δεν διαπιστώθηκαν χθες παραβιάσεις για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση.

Σχετικά άρθρα

Επανέρχονται οι συστάσεις για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους

Γεωργία Χαλάτση

«Επιμένει» να μας ταλαιπωρεί ο κορωνοϊός

Απασχολούσαν εργαζόμενους εκτός ωραρίου