ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τύχη… πουρνάρι είχε 56χρονος οδηγός (βίντεο & φωτογραφίες)

Χάρη σε ένα πουρνάρι σώθηκε ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που ξέφυγε από την πορεία του και έφυγε σε γκρεμό, στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Τρικάλων, μεταξύ της διασταύρωσης Λιγκιάδων και της Μάζιας, στις 12.30 περίπου το μεσημέρι.

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ανακόπηκε από ένα μεγάλο πουρνάρι, το οποίο συγκράτησε και το όχημα από το να καταλήξει στο βάθος του γκρεμού, με τον 56χρονο οδηγό να τραυματίζεται ελαφρά. Τυχερός στάθηκε και από το ότι μια συνοδηγός ενός αντίθετα κινούμενου αυτοκινήτου είδε το όχημα του 56χρονου να φεύγει στον γκρεμό και άμεσα ειδοποιήθηκαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
Οι πρώτοι αστυνομικοί και πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν υπήρχε και άλλο άτομο στο όχημα, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό, με τη συνδρομή και ανδρών της 5ης ΕΜΑΚ.
Μετά από προσπάθειες 40 περίπου λεπτών, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημα και τοποθετήθηκε σε φορείο. Λίγα λεπτά αργότερα τον παρέλαβε κινητή μονάδα του ΕΚΑΝ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου νοσηλεύεται χωρίς όμως τα τραύματά του να εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία.

Σχετικά άρθρα

Σαν τρελό μίνι βαν… (φωτορεπορτάζ)

Δρόμος «καρμανιόλα» η συνέχεια της Ακτής Μιαούλη

Αύξηση τροχαίων τον Μάιο, αλλά μόνο με ελαφρά τραυματίες