ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Πρωτοβουλία για εκπτώσεις στα μέλη των ΚΑΠΗ

Μια συνεργασία με στόχο την κοινωνική προσφορά στους ηλικιωμένους της πόλης, εγκαινιάζουν ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του δήμου Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Οι δύο φορείς αναζητούν τρόπους προκειμένου να ανακουφίσουν όσο μπορούν οικονομικά τα μέλη των ΚΑΠΗ, μέσω προσφορών σε καταστήματα και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών της πόλης.

Για το θέμα αυτό πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων, Δημήτρη Δημητρίου και Δημήτρη Πάνου, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε κυρίως η διάθεση συνεργασίας και αναζήτησης τρόπων ώστε αυτό να γίνει εφικτό, επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών.

Τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Ιωαννιτών φτάνουν σήμερα τις 2000 και μια τέτοια προσπάθεια θα μπορούσε να ενισχύσει την αγοραστική κίνηση, ενώ από την άλλη πλευρά, το Επιμελητήριο αναζητά κίνητρα ώστε τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις να συμμετέχουν στο εγχείρημα, αυξάνοντας τους τζίρους τους και υλοποιώντας κατά κάποιον τρόπο μια δράση κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Τόσο ο κ. Δημητρίου, όσο και ο κ. Πάνου πάντως εξέφρασαν την βούλησή του να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας, κυρίως προς όφελος των ατόμων της τρίτης ηλικίας της πόλης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας.

Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εισφοράς, τέλος τα κουπόνια στα ΚΑΠΗ

Αποστόλης Τζελέτας

Πλατφόρμα προβολής και διασύνδεσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Βήμα για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων η παρουσία στη ΔΕΘ