ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ευχές με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας

Υπόδειγμα λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών χαρακτήρισε τον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας του δήμου Ιωαννιτών ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, δεσμευόμενος ότι σύντομα θα βρεθεί τρόπος για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων, η διευθύντρια του Ζωγράφειου Οίκου Ροζαλία Νούση, η αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Χριστίνα Κωτσαντή, η αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου, δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στους τρόφιμους για το νέο έτος, σε μια όμορφη εκδήλωση που συνοδεύτηκε από εορταστικό γεύμα, κέφι και χορό.

Η κοπή της πίτας έγινε από τον δήμαρχο. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας, σ’ αυτή τη ζεστή γιορτή για τον νέο χρόνο. Είμαι εδώ όχι για λόγους τυπικούς αλλά για ουσιαστικούς. Για να ανταποδώσουμε τα ελάχιστα σε όλους εσάς που προσφέρατε πολλά, σε δύσκολες εποχές και σε δύσκολα χρόνια. Η συμπεριφορά μας προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αποτυπώνει τον πολιτισμό μας», σημείωσε αρχικά και ευχαρίστησε το προσωπικό του δήμου που δίνει τον καλύτερό του εαυτό του, αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων που βοηθά και στηρίζει την λειτουργία του.

«Ο Ζωγράφειος Οίκος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο παρέχοντας φροντίδα και ζεστασιά σε όσους έχουν αυτή την ανάγκη. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η περαιτέρω ανάπτυξή του και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε βρει τον τρόπο που θα το κάνουμε. Ξέρουμε ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες. Γνωρίζουμε ότι στην τρίτη ηλικία οφείλουμε πολλά. Και πρέπει να τα ανταποδώσουμε στον μέγιστο βαθμό. Θέλω να ευχαριστήσω που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας και να ευχηθώ καλή χρονιά», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Στον χώρο του Ιδρύματος, στήθηκε μια μικρή γιορτή με παραδοσιακή μουσική και εδέσματα που προσέφερε το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων, τον διευθυντή του οποίου Μιχάλη Αλεξίου, ευχαρίστησε ο κ. Ελισάφ.

Σχετικά άρθρα

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου

Έτος υψηλών προσδοκιών το 2024