ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ιδρύεται ο Αστυνομικός Σταθμός Αερολιμένα Ιωαννίνων

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα προχωρήσει η ίδρυση του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα. Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκη σε συνάντησή του με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του γενικού γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γιώργου Παπατσίμπα.

Πρόκειται για την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος, που αναδείχθηκε σε μείζον το τελευταίο διάστημα, λόγω της αύξησης της επιβατικής κίνησης, αλλά και των διεθνών πτήσεων.
Από την πλευρά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων τέθηκαν, επίσης, τα θέματα της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών για όλους ανεξαιρέτως τους αστυνομικούς που υπηρετούν στα σύνορα, της προώθησης προς ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης για αγορά αναλώσιμων υλικών, καθώς επίσης και ζητήματα που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια του προσωπικού της Δ.Α Ιωαννίνων, αλλά και την ανάγκη στήριξής του με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνίας και του πολίτη, τονίζοντας ιδιαίτερα τις επισφαλείς συνθήκες φύλαξης στόχων όπως αυτού της Εβραϊκής Συναγωγής.
Ο κ. Καραμαλάκης έκανε γνωστό πως προωθείται προς ψήφιση η νομοθετική ρύθμιση για τα αναλώσιμα, ενώ για τα άλλα ζητήματα δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του.

Σχετικά άρθρα

Ζητά πρόνοια για την κάλυψη των κενών

Κίνδυνος αποδυνάμωσης λόγω συνταξιοδοτήσεων

Επαναφορά του αιτήματος για επέκταση του επιδόματος Παραμεθορίου