ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ο Σπ. Δερδεμέζης νέος διοικητής στο «Χατζηκώστα»

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Καρβούνη, ο οποίος αποχωρεί μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη θητεία, που συνδυάστηκε με την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Σωματικής Αποτοξίνωσης στο Πολυδύναμο Κέντρο.

Αλλαγές υπάρχουν και σε άλλα δύο νοσοκομεία της Ηπείρου, με τον Βαγγέλη Ντάκουλα να τοποθετείται διοικητής στο Νοσοκομείο Άρτας και τον Δημήτρη Σκανδάλη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Οι δύο νέοι διοικητές είναι κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με τον κ. Σκανδάλη, μάλιστα, να είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας, ενώ ο κ. Ντάκουλας διετέλεσε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας. Η επιλογή τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν ακόμη τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και Όλγα Γεροβασίλη να αναφέρουν σε κοινό τους σχόλιο την Πέμπτη: «Το επιτελικό κράτος που θέλει να στήσει ο κ. Μητσοτάκης μακριά από την κομματικοποίηση, παίρνει σάρκα και οστά. Θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατεύθυνση αυτή, προτείνουμε την ανταλλαγή των διοικητών στα δύο νοσοκομεία, ώστε οι άνθρωποι να αποφύγουν τα έξοδα και να μπορούν απερίσκεπτα να οργανώσουν την “επιτελική” κομματική τους δουλειά».
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων δεν έχουμε αλλαγές, καθώς η θητεία της διοίκησης λήγει την άνοιξη του 2020. Ένας ακόμα Γιαννιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ηπείρου και του Νομαρχιακού Σωματείο ΑμεΑ Ιωαννίνων Λεωνίδας Ρουμπάτης αναλαμβάνει διοικητής στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σχετικά άρθρα

Προαιρετικό το rapid test για την είσοδο στο «Χατζηκώστα»

Πρεμιέρα απογευματινών χειρουργείων και στο «Χατζηκώστα»

Πιέζει ο χρόνος για άμεση δημοπράτηση