ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Είσοδος Ηγουμενίτσας- Υπεγράφη η σύμβαση, ξεκινούν οι εργασίες

Στη φάση της κατασκευής περνά πλέον το έργο «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας-Εγνατία οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι» (είσοδος πόλης Ηγουμενίτσας), καθώς ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης υπέγραψε την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία Τεχνοδομή ΑΤΕ-Ν. Νικολόπουλος ΑΤΕ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με προϋπολογισμό 12,7 εκατ. ευρώ, και ο ανάδοχος πρόκειται να εγκατασταθεί για να ξεκινήσει εργασίες εντός του Σεπτεμβρίου.
«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που ένα έργο, το οποίο ξεκίνησα μελετητικά ως δήμαρχος Ηγουμενίτσας, μπαίνει σε τροχιά ολοκλήρωσης κατά τη θητεία μου ως αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας», ανέφερε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Θωμάς Πιτούλης και εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους συντελεστές που συνέδραμαν με κάθε τρόπο ώστε αυτό το έργο να μπει σε τελικό στάδιο υλοποίησης. Ειδικότερα, ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και την πρώην αντιπεριφερειάρχη Τατιάνα Καλογιάννη για την αμέριστη συνδρομή τους στην ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα καθώς και για την εμπιστοσύνη τους, ώστε το όλο έργο να προχωρήσει από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε Θεσπρωτίας, τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μάριο Κάτση για τη δική του βοήθεια και τέλος όλους τους μηχανικούς της Π.Ε Θεσπρωτίας που συνέδραμαν στην άρτια ολοκλήρωση των ενεργειών, ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Σχετικά άρθρα

«Κρυμμένο διαμάντι» η Ήπειρος

Μέλη τσίρκου και τουρίστες με αυτοκινούμενα «εγκλωβίστηκαν» στη Θεσπρωτία

Γεωργία Χαλάτση