ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δημιούργησε πικρίες η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου

Δυσαρέσκειες προκάλεσε η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα, κάτι που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο από τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ήταν περισσότερες από τις διαθέσιμες θέσεις.

Ειδικά από τη μέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Αμυρά στον νομό Ιωαννίνων, ήταν δεδομένο πως θα προκύψουν ζητήματα, που μένει να φανεί αν θα έχουν αντίκτυπο και στο εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματος.
Σφόδρα δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο Γιάννης Καραμπίνας, ο οποίος μάλιστα θεωρεί πως εκτέθηκε, καθώς μέχρι και την Παρασκευή λάμβανε διαβεβαιώσεις από στελέχη του κόμματος για την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του στο facebook, στην οποία υπενθυμίζει ότι ο ίδιος ήταν παρών σε δύσκολες εποχές για το κόμμα.
«Τον Δεκέμβριο του 2014 ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου και τους φίλους μας ένα δύσκολο αλλά όμορφο πολιτικό ταξίδι με την Ν.Δ., τότε που κανένας δε δήλωνε παρών! Ακολούθησε ο Σεπτέμβριος του 2015 σε ένα δύσκολο πολιτικό περιβάλλον για το κόμμα μου. Τέσσερα χρόνια με αγώνες, αντιπαραθέσεις με πολιτικούς αντιπάλους (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ-Ποτάμι- ΚΚΕ), τρέξιμο, ατέλειωτα χιλιόμετρα, εκδηλώσεις κτλ., αποσπώντας ακόμη και τον σεβασμό των πολιτικών αντιπάλων. Σήμερα 18 Ιουνίου 2019 έφτασα στο τέλος και ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε, όχι και με τον καλύτερο τρόπο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, τους φίλους μου τους απλούς ανθρώπους που ήταν μαζί μου και με υποστηρίζανε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την οικογένειά μου, που με ανέχτηκε να λείπω ατέλειωτες μέρες και ώρες από κοντά τους. Δοξάζω τον Θεό που μου χάρισε αγάπη από τους τόσους πολλούς και καλούς φίλους. Από καρδιάς σας ευχαριστώ όλους!», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πιο ψύχραιμα αντιμετώπισαν τη μη υποψηφιότητά τους οι άλλοι ενδιαφερόμενοι, ίσως και λόγω του γεγονότος πως διέβλεπαν από τις προηγούμενες ημέρες ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.
«Με τη δύναμη του κόσμου, με τη δική σας δύναμη παραμένω στις επάλξεις. Σας ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συνεργάτες και φίλους που αδιαλείπτως βρίσκονται στο πλευρό μου. Καλή επιτυχία στους υποψήφιους βουλευτές, καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρει ο Παντελής Κολόκας, ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από τις συγκεντρώσεις του, θέλοντας προφανώς να δείξει ότι είχε… ρεύμα.
Από την πλευρά του, ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους συμπολίτες μου που τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους την προοπτική της υποψηφιότητας μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Παραμένω ενεργός στα καθήκοντα μου και στις απόψεις μου. Θα βρεθούμε σύντομα σε νέους αγώνες. Καλή επιτυχία στη Νέα Δημοκρατία».
Μια πικρία εκπέμπει και το μήνυμα του Λάμπρου Γεωργόπουλου, ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, σημείωσε: «Ευχαριστώ όλους εσάς για τη συνεχή ψήφο εμπιστοσύνης. Παραμένω πιστός στις φιλελεύθερες αξίες και στην αγάπη για τον τόπο μας. Δεν είναι στιγμές για πολλά λόγια. Υπόσχομαι και οφείλω σε όλους σας να μιλήσω στο σύντομο μέλλον αναλυτικά και εκτενώς».