ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανακοίνωσε ψηφοδέλτιο και το ΚΚΕ

Τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στον νομό ανακοίνωσε η Τομεακή Οργάνωση Ιωαννίνων του κόμματος.

Στο ψηφοδέλτιο βρίσκονται στελέχη πρώτης γραμμής του ΚΚΕ στα Γιάννενα, κάποιοι εκ των οποίων ήταν υποψήφιοι και στις πρόσφατες εκλογές, όπως ο Νίκος Έξαρχος στο ευρωφηφοδέλτιο του κόμματος και η Όλυ Τσουμάνη ως επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Ιωαννιτών.
Το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:
Εξαρχος Νίκος, οικοδόμος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας.
Μπόμπολη Αφροδίτη, κάτοχος πτυχίου παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης και μεταπτυχιακού διπλώματος στις Ανθρωπιστικές επιστήμες με ειδίκευση στη Διδασκαλία της Ιστορίας, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, από τα Δολιανά Πωγωνίου.
Νάκος Θανάσης, οικοδόμος, Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων
Παππάς Χαράλαμπος, Νεφρολόγος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Γραμματέας Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου.
Τασιούλας Δημήτριος (Τάκης), ηλεκτρολόγος, μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων Ελλάδας.
Τουλκιαρίδου Χριστίνα, ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.
Τσουμάνη Όλγα (Ολυ), δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος δήμου Ιωαννιτών.

Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου θα βρεθεί στα Γιάννενα ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση της Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την υγεία

ΚΚΕ – Συγκέντρωση ενόψει ευρωεκλογών

Ν. Έξαρχος – Υπέρ μιας ενιαίας σχέσης εργασίας για τους πυροσβέστες