ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ήπειρος Όλον».

Εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Ναπ. Ζέρβα 10, το εκλογικό κέντρο της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον».

Σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δημητρίου και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού υποδέχονται τους Ηπειρώτες από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, καθημερινά, για να καταγράψουν τις προτάσεις, τις απόψεις, τις ιδέες, τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους, ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ομιλία στην Αθήνα

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην Αθήνα ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον» Δημήτρης Δημητρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (Κλεισθένους 15), στις 6.30 το απόγευμα.
Τον υποψήφιο περιφερειάρχη θα προλογίσουν ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Σχετικά άρθρα

Μήνυμα Στ. Ζούμπα για ισχυρή και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ήπειρος Όλον»

Αποστόλης Τζελέτας

Κατάθεση ψηφοδελτίου και «πάμε για τη νίκη!»