ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Προτεραιότητες ο εκσυγχρονισμός και η μεταφορά του εργοταξίου

Τη δέσμευση για καλύτερη οργάνωση και ενίσχυση του εργοταξίου ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, κατά την επίσκεψή του με μέλη της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» στο εργοτάξιο του δήμου Ιωαννιτών.

Στη συζήτησή του με τους εργαζόμενους, ο κ. Ελισάφ εξήρε το έργο τους και την καθημερινή προσπάθεια που κάνουν, επισημαίνοντας ότι το εργοτάξιο αποτελεί τον κρισιμότερο βραχίονα του δήμου καθώς η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του αντανακλά άμεσα στην πόλη και στην καθημερινότητα των πολιτών.
Επιβεβλημένη χαρακτήρισε τη μεταφορά του εργοταξίου σε χώρο που θα διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του και θα παρέχει συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο, παρά τις εξαγγελίες, δεν έχει γίνει εφικτό μέχρι τώρα.
«Για την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» η μεταφορά και ο πλήρης εκσυγχρονισμός του εργοταξίου αποτελούν βασικές προτεραιότητες. Ο χώρος που βρίσκεται σήμερα πρέπει να αποδεσμευτεί και να ευπρεπιστεί πλήρως, καθώς αποτελεί μία εστία ρύπανσης δίπλα στη λίμνη», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα ελευθεροτυπίας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ελευθεροτυπίας, η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» εκφράζει τις ευχαριστίες της στο σύνολο των μέσων ενημέρωσης της περιοχής για τη συνεχή συνεργασία και τη δυνατότητα να επικοινωνήσει τις θέσεις και τις απόψεις της.
«Ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης είναι σημαντικός και το έργο που επιτελούν, συχνά κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι σπουδαίο. Η ελευθεροτυπία αποτελεί μία από τις βασικές κατακτήσεις και αρχές της δημοκρατίας. Η πολυφωνία και η ανεξαρτησία από κάθε μορφής εξουσία και οικονομικά συμφέροντα μπορούν να αποτελέσουν το αντίβαρο στην ροπή κάθε εξουσίας για τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης. Σήμερα το τοπίο στην ενημέρωση έχει αλλάξει. Καθοριστικό παράγοντα στην αλλαγή αυτή διαδραματίζει το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ενημέρωση γίνεται πλέον με μεγάλη ταχύτητα και συχνά η ελευθεροτυπία πέφτει θύμα των fake news. Οφείλουμε όλοι να μην παρασυρόμαστε αλλά να αναζητούμε την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των ειδήσεων, στοιχεία ταυτισμένα με την ελευθερία του τύπου, έντυπου, ηλεκτρονικού και διαδικτυακού», αναφέρει.

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση – υπενθύμιση για όσα «ξέχασε» ο Θ. Μπέγκας

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ