ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Επισκέψεις σε Γηροκομείο και Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας

Τον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας και το Γηροκομείο «Ζωσιμάδες» επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την αντιπρόεδρο Ντίνα Μπακόλα και να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές για το Πάσχα με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στον χώρο. Ο κ. Ελισάφ και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ευχαρίστησαν την κ. Μπακόλα για την ενημέρωση και τη φιλοξενία.
Στο Γηροκομείο «Ζωσιμάδες» ενημερώθηκαν διεξοδικά από τον διευθυντή Πέτρο Τσόδουλο για την λειτουργία του ιδρύματος, το οποίο επί δεκαετίες προσφέρει πολύ σημαντικές υπηρεσίες στην περιοχή. Τα τελευταία χρόνια και ύστερα από ενέργειες του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, η λειτουργία του υποστηρίζεται από σημαντικές χορηγίες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της οικονομικής του κατάστασης.
Μέσω της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί με τον δήμο Ιωαννιτών, το Γηροκομείο υποστηρίζει τη λειτουργία του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, καθώς διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό με πείρα και τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο τομέα. Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους για την Ανάσταση.

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη Σ. Μαρκούλα στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ