ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Επιπλέον 19 υποψήφιοι στην εξέδρα με τον Θ. Μπέγκα

Ακόμη 19 νέους υποψηφίους, που έρχονται να προστεθούν στους 28 που είχαν ανακοινωθεί στην εκδήλωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» στα τέλη Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος Θωαμάς Μπέγκας, κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης το βράδυ της Τετάρτης.

Μαζί με τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, που θα είναι σχεδόν στο συνολό τους εκ νέου υποψήφιοι, ο αριθμός των υποψηφίων σε όλες της δημοτικές ενότητες φτάνει τους 63.
Πέραν, λοιπόν, όσων είχαν ανέβει στο πατάρι του πολιτιστικού πολυχώρου «Δ. Χατζής», στην εξέδρα έξω από το εκλογικό κέντρο ανέβηκαν 19 επιπλέον, οι οποίοι είναι οι εξής:
Στη Δ.Ε. Ανατολής ο πρώην πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Χρήστος Λάζος, η ιδιωτική υπάλληλος Αικατερίνη Μπούρμπου, η συνταξιούχος ξενοδοχουπάλληλος Μαρία Νίκου και η βοηθός βρεφονοπιοκόμος ειδικής αγωγής στη «Μέριμνα» Γλυκερία Σαρηγιαννίδου.
Στη Δ.Ε. Ιωαννίνων ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Θεόδωρος Γκόγκος, ο χειρουργός ορθοπαιδικός στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωάννης Μανώλης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κοσμηράς Γεώργιος Οικονόμου, η εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών και θεραπεύτρια εναλλακτικής ιατρικής Εύη Παπαγεωργίου, η ιδιωτική υπάλληλος Ελένη Παπαδοπούλου, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παμβώτιδας, επιθεωρητής πωλήσεων Αθανάσιος Παπαηλίας, ο αστυνομικός, πρόεδρος του ΑΟ Νεοχωρόπουλο Κωνσταντίνος Πλιάτσικας, η συνταξιούχος Ολυμπιακής Αεροπορίας Μαρία Σιάκα και ο αρχιτέκτων μηχανικός, επίκουρος καθηγητής πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιος Σμύρης.
Στη Δ.Ε. Μπιζανίου η απόφοιτη Νοσηλευτικής Βασιλική Λώλη και η ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης Μαρία Τζιούρη, ενώ στη Δ.Ε. Περάματος ο ομοσπονδιακός προπονητής άρσης βαρών Χρήστος Τριφύλλης.
Τέλος, στη Δ.Ε. Παμβώτιδας ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης Κωνσταντίνος Λισγάρας, η υπάλληλος του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αλεξάνδρα Μπέγκα και ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Συνεταιριστικών Οργανώσεων Νομού Ιωαννίνων, γεωπόνος στον ΑΠΣΙ «Πίνδος» Ιωάννης Ντάλλας.

Όλα τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων μπορείτε να τα δείτε εδώ

Σχετικά άρθρα

Μ. Κεφάλα: «Η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή»

Συμφωνία για συνέργειες στην τουριστική προβολή

Γεωργία Χαλάτση

Σε αναζήτηση νέας στέγης για τη Β’ τοπική διεύθυνση του ΕΦΚΑ