ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Με την πρόταση για την UNESCO στο Νησί

Το Νησί επισκέφθηκε την Κυριακή ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι συνομιλήσουν με τους κατοίκους για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, παρουσίασαν τις δεσμεύσεις της παράταξης για το νησί και την πρότασή για πρωτοβουλία δημιουργίας πλήρους φακέλου για την ένταξη του Νησιού στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ώστε να διασφαλίσει τη θέση που του αξίζει.

Παρουσίαση υποψηφίων στην Τ.Κ. Νεοκαισάρειας

Τους υποψηφίους συμβούλους της κοινότητας Νεοκαισάρειας παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ, στο πλαίσιο ομιλίας του το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται για τους Ελένη Αμπατζίδου, Γεώργιο Γιώτη, Ευφροσύνη Ευθυμίου, Χρήστο Παπαδόπουλος και Κώστα Προδρόμου.
Ο κ. Ελισάφ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της παράταξης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο που θα έχουν τα συμβούλια των κοινοτήτων, λέγοντας πως τα μικρά τοπικά προβλήματα και τα ζητήματα καθημερινότητας πρέπει να επιλύονται άμεσα και επιτόπου. «Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εύρυθμη λειτουργία των τοπικών κοινωνιών με την ενίσχυση των συμβουλίων, ώστε να είναι σε θέση άμεσα και αποτελεσματικά να επιλύουν επιτόπου τα προβλήματά τους. Δεσμευόμαστε για την οικονομική ενίσχυση των κοινοτήτων με τη βελτίωση της χρηματοδότησής τους, με επαναλαμβανόμενη πάγια προκαταβολή για την άμεση αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.
Από τους κατοίκους της Νεοκαισάρειας άκουσε τα προβλήματα της περιοχής, για τα οποία δε δόθηκαν αποτελεσματικές λύσεις τα πέντε τελευταία χρόνια. Ο κ. Ελισάφ δεσμεύθηκε για τη βελτίωση της καθαριότητας, του οδικού δικτύου, του φωτισμού και των σχολικών και αθλητικών υποδομών, τον καθαρισμό των περιαστικών δασών και τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, την ολοκλήρωση του δικτύου ομβρίων υδάτων και τέλος τη βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ .

Σχετικά άρθρα

Από σήμερα ξεκινά η συστηματική δουλειά

Γεωργία Χαλάτση

Ψηλά στην ατζέντα τα ζητήματα προσβασιμότητας

Στην «Ώρα της Γης» συμμετέχει ο Δήμος Ιωαννιτών

Ηπειρωτικός Αγών