ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Γιάννενα Νέα Εποχή»- Παρουσίασε υποψήφιους και στη Δ.Ε. Μπιζανίου

Τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής ενότητας Μπιζανίου παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Έχει προηγηθεί η παρουσίαση των υποψηφίων των Δ.Ε. Ανατολής και Παμβώτιδας και εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσει η παρουσίαση των υποψηφίων της Δ.Ε. Περάματος.

Η παράταξη έχει επιλέξει να κάνει τις παρουσιάσεις σε συμβολικούς χώρους των δημοτικών ενοτήτων, σηματοδοτώντας την αρχή της για ισότιμη αντιμετώπιση και ανάδειξη όλων των περιοχών του δήμου. Η συγκεκριμένη παρουσίαση έγινε στο Ηρώο Μπιζανομάχων, απ’ όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ τόνισε ότι υποχρέωση όλων μας είναι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας απέναντι στον τόπο και τους πολίτες.«Κάθε εκλογική αναμέτρηση αποτελεί μία ευκαιρία. Η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου είναι η ευκαιρία να οδηγηθούμε στη Νέα Εποχή. Να αλλάξουμε για πάντα την εικόνα του Δήμου μας. Να πάμε μπροστά με ορμή, με όραμα, με πολύ δουλειά», ανέφερε.
Υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» στη Δ.Ε. Μπιζανίου είναι η Καλλιόπη Αλεξίου, ο Νίκος Πέτρου και ο Κωνσταντίνος Σταύρου.

Σχετικά άρθρα

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου

Ικανοποίηση για τη χρηματοδότηση μεταστέγασης των Πειραματικών Σχολείων

O Άρης Μπαρτζώκας νέος Γραμματέας της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»