Φωτογραφία: Όμηρος Χαρίσης
Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Με επισκέψεις στη Βόρεια Ήπειρο εμπλουτίστηκε το πρόγραμμα του Στ. Κασσελάκη

Σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το αρχικά ανακοινωθέν πρόγραμμα υπάρχουν στην περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στα Γιάννενα σήμερα και αύριο.

Διαφοροποιήσεις, που ουσιαστικά υπαγορεύονται από την προσθήκη στο πρόγραμμα και επίσκεψης σε χωριά της Βορείου Ηπείρου, στην Αλβανία.
Η επίσκεψη στα Γιάννενα θα ξεκινήσει με συνάντηση στις 6 το απόγευμα με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα στο Δημαρχείο και θα ακολουθήσει στις 6.45 το απόγευμα επίσκεψη στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων και συνάντηση με τον πρόεδρό του Μάκη Χρυσοστόμου. Στις 7.30 το απόγευμα θα εγκαινιάσει το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη γωνία των πεζόδρομων Μιχαήλ Αγγέλου και Μελανίδη, πραγματοποιώντας και σύντομη ομιλία. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η ομιλία θα δοθεί στο παρακείμενο καφέ «Patio».
Αύριο Πέμπτη, στις 8 το πρωί θα επισκεφθεί το Καλπάκι ,όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη και μία ώρα αργότερα θα περάσει στην Αλβανία, με πρώτο σταθμό τους Βουλιαράτες, όπου θα επισκεφθεί το σχολείο και το νεκροταφείο πεσόντων ’40. Δεύτερος σταθμός θα είναι το Γεωργουτσάτι, όπου θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Δρόπολης και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε ομογενειακά καταστήματα. Ακολούθως θα μεταβεί στη Βάνιστα, όπου είναι προγραμματισμένη συνάντηση με ομογενείς και επιχειρηματίες στο κέντρο «Καλημέρα», με την περιοδεία να ολοκληρώνεται με μια σύντομη επίσκεψη στα Βρυσερά.

Σχετικά άρθρα

Ανάγκη στήριξης της ελληνικής εθνικής μειονότητας

Κίνητρα για τις παραμεθόριες περιοχές το αίτημα στον Στ. Κασσελάκη

Κατέγραψε προβλήματα και διέβλεψε προοπτικές