Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Οι λόγοι της αποχής της Αν. Γιoγλή από την ψηφοφορία για τα led

Έκπληξη και απορίες προκάλεσε η αποχή της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αναστασίας Γιογλή από την ψηφοφορία για την έγκριση της υπογραφής των συμπληρωματικών συμβάσεων για να προχωρήσει το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς διαφοροποιήθηκε από τη θέση της παράταξής της.

Η έκπληξη συνίστατο στο ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν είχε εκφράσει κάποια άποψη, που να έδειχνε τη διάθεση να διαφοροποιηθεί, ενώ η απορία το ότι δεν προχώρησε σε κάποια αιτιολόγηση την ώρα της ψηφοφορίας, με αποτέλεσμα να αφήσει το ερώτημα για τους λόγους της επιλογής της να πλανάται.
Σε επικοινωνία του agon.gr με την κ. Γιογλή, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έκανε την εξής δήλωση: «Απείχα από την ψηφοφορία παροχής εξουσιοδότησης υπογραφής των επί μέρους συμβάσεων, γιατί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ήδη υπογραφείσας από την προηγούμενη δημοτική αρχή κύριας σύμβασης, με προεγκεκριμένο, μάλιστα (από την προηγούμενη δημοτική αρχή) περιεχόμενο, σχετικά με το οποίο, καθώς και για τη διαδικασία που έχει τηρηθεί, σας παραπέμπω αυτολεξεί στην εισήγηση του Δημάρχου μας, με τον οποίο ο ιδεολογικός και ηθικός δεσμός παραμένει στενός και άρρηκτος».

Σχετικά άρθρα

«Μανιφέστο» οκτώ δικηγόρων κατά του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων