Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπή υδροδότησης θα υπάρξει από τις 9.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι αύριο Πέμπτη στους οικισμούς Νεοχώρι, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό και Λίθινο του Δήμου Ζίτσας, καθώς και σε αντλιοστάσια στους Βατατάδες και τη Λιγοψά, όπως κάνει γνωστό ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Η διακοπή έχει να κάνει με προγραμματισμένες εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ, λόγω των οποίων θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο και τις γεωτρήσεις του ΣΥΔΛΙ στο Νεοχώρι.
Η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουν οι δεξαμενές τις μεσημεριανές ώρες, σε χρόνο που μπορεί κατά περίπτωση να υπερβαίνει και τις τρεις ώρες.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών που αναφέρονται.
Επιπλέον υπενθυμίζεται για τις επιχειρήσεις (πτηνοτροφεία κτλ), επειδή υδρεύονται από κεντρικούς αγωγούς, θα πρέπει να φροντίζουν για την επάρκειά τους, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης παροχής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν τα ζητήματα στην ομαλή υδροδότηση.