Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Με πλήρες και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο οι «Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ»

Την υποψηφιότητά της ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ κατέθεσε η παράταξη «Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ», που έχει σήμερα την προεδρία με τον Γιάννη Τσίγκρο.

«Οι μηχανικοί απ’ όλη την Ήπειρο και τη Λευκάδα, αντιλαμβανόμενοι το έργο και τη δουλειά, που έγινε στη διοίκηση του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ την τελευταία διετία, ανταποκρίθηκαν άμεσα και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην πρόσκληση της παράταξης “Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ”, ενόψει των εκλογών, με τη δημιουργία ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, το μοναδικό που είναι πλήρες, που στελεχώνεται από συναδέλφους με όρεξη για δουλειά και προσφορά, αλλά και με όραμα για το μέλλον του κλάδου. Η παράταξη “Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ”, κατά τη διάρκεια της θητείας της στη διοίκηση του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ, υλοποίησε τις δεσμεύσεις της, δημιουργώντας ένα ΤΕΕ, που λειτούργησε και θα συνεχίσει να λειτουργεί με γνώμονα την εξωστρέφεια και την ενεργό συμμετοχή σε όλα τα τοπικά δρώμενα, αλλά και υλοποιώντας δεκάδες ενημερωτικές δράσεις προς όφελος των μηχανικών», αναφέρει η παράταξη «Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί – ΔΚΜ», παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιό της, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:

Υποψηφιότητες για την Αντιπροσωπεία
Νομός Ιωαννίνων: Βαγγελίδης Γρηγόριος, Βασιλείου Βασιλική, Γιαννούσης Ιωάννης, Γκόλα Ελένη, Γκοτζαμάνης Αναστάσιος, Δρόσου Σοφία, Εξαρχόπουλος Ετεοκλής, Ευθυμιάδης Γεώργιος, Ζιάκκας Στέφανος, Θεοδώρου Νικόλαος – Αλέξανδρος, Καραγιώτη Αικατερίνη, Κατσούρας Αθανάσιος, Κρικώνης Νικόλαος, Κύρκος Κωνσταντίνος, Μάγκου Αικατερίνη, Μαυρογιώργου Αθανασία, Μολφέτας Νικόλαος, Μούλιας Νεκτάριος, Μωρόγιαννης Αθανάσιος – Καίσαρ, Νάτσιας Γεώργιος, Παπαγεωργίου Χρυσόστομος, Παπαδημητρίου Αναστάσιος, Πήχας Αλέξανδρος, Ποτσίκας Σπυρίδων, Σιαμπίρη Δέσποινα, Σιαφάκας Κωνσταντίνος, Σιώτος Ευάγγελος, Σόντης Θεόδωρος, Σταύρου Ναταλία, Τάσιου Χαρά, Τσίγκρος Ιωάννης, Τσούρης Βασίλειος, Χολέβας Θεόδωρος και Χριστοφορίδης Ιωακείμ.
Νομός Άρτας: Αλυμάρα Αικατερίνη, Καραδήμος Γεώργιος, Κατσέλης Φώτιος, Μέγα Ουρανία, Μπουραντάς Λάμπρος, Μπούσης Αλέξανδρος, Πανέτας Γαβριήλ, Παππά Μαρία (Μαριλή), Υφαντή Φωτεινή και Χρηστάκης Ευάγγελος.
Νομός Λευκάδας: Βλάχος Αλέξανδρος, Κοψιδάς Βασίλειος, Πετράκης Άγης και Σολδάτος Φώτιος.
Νομός Θεσπρωτίας: Διαμάντης Βασίλειος, Λώλος Γεώργιος, Μπέλλου Αναστασία, Παππάς Κωνσταντίνος και Τριανταφυλλίδης Βασίλειος.
Νομός Πρέβεζας: Αναστασόπουλος Ανδρέας, Βέργος Ιωάννης, Καλλίνικος Διονύσιος, Κώστας Χρήστος, Μπατσούλης Θεόδωρος, Ντούρος Αλέξανδρος και Τζάλλας Χαράλαμπος.

Υποψηφιότητες για το Πειθαρχικό Συμβούλιο
Ζάραγκας Γεώργιος, Κατόπης Βασίλειος, Μπετούνη Παρασκευή, Οικονόμου Βασίλειος, Ποτσίκας Σπυρίδων και Τζιάλλας Νικόλαος.

Σχετικά άρθρα

Συντάσσεται με τους Δήμους για την πυροπροστασία το ΤΕΕ/ΤΗ

Εν αναμονή της συμβασιοποίησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Ημερίδα για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και τις διαθέσιμες χρηματοδοτήσεις