ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στο σημείο του εντοπισμού της σορού το Εγκληματολογικό

Στο σημείο, όπου το πρωί εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα, βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκιο από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα αναλάβει την έρευνα για την ταυτότητα του νεκρού και τις συνθήκες θανάτου του.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από έναν ηλικιωμένο, ο οποίος πήγε το πρωί να κάνει τον καθιερωμένο του περίπατο στο δάσος του Φρόντζου και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.
Το κεφάλι του άνδρα είναι καλυμμένο με μια πλαστική σακούλα, ενώ μια άλλη σακούλα είναι τοποθετημένη στα πόδια του και φτάνει μέχρι τη μέση του. Στο χέρι του είναι περασμένη μια χειροπέδα, που καταλήγει σε ένα όπλο, με το οποίο πιθανότατα πυροβολήθηκε, καθώς στο σημείο έχει βρεθεί και αίμα σύμφωνα με πληροφορίες.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εκτέλεση, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν μετά τις έρευνες στον χώρο και την ιατροδικαστική εξέταση. Αυτό, πάντως, που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι η σορός βρέθηκε στη μέση του δασικού δρόμου, σε πολύ κοντινή απόσταση στην οδό Καπετάν Λεπενιώτη. Από την έρευνα θα απαντηθεί και το αν ο θάνατός του επήλθε στο σημείο ή κάπου αλλού και μεταφέρθηκε εκεί η σορός του.