Αυτοδιοικητικές ΕκλογέςΑίθουσα Σύνταξης

Ζητά καθαρή εντολή για να μη γυρίσει το ρολόι πίσω

Ως καθαρή εντολή συνέχειας στον περιφερειάρχη Ηπείρου και εκ νέου υποψήφιο Αλέξανδρο Καχριμάνη και στην παράταξή του «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» ερμηνεύεται η επιδοκιμασία του έργου της περιφερειακής αρχής κατά τις προεκλογικές του περιοδείες.

Το μήνυμα αυτό προέκυψε και από την περιοδεία και ομιλία που πραγματοποίησε την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα ο περιφερειάρχης, ο οποίος παρουσίασε ενδεικτικά στοιχεία των έργων και των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί, καθώς και αυτών που έχουν ήδη προγραμματιστεί. «Το έργο μας αναγνωρίζεται εντός και εκτός Ελλάδος. Κάνει υπερήφανους τους Ηπειρώτες. Αποδεικνύει πως με συνεργασία μπορούμε να έχουμε μόνο επιτυχίες», τόνισε, προσθέτοντας πως ό,τι έχει επιτευχθεί σε καίρια ζητήματα, έγινε χάρη στη συνεργασία που υπήρχε με τους δήμους, το πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ, τα νοσοκομεία, τους επαγγελματίες, τους αγρότες. «Μια νέα εποχή έχει ανατείλει ήδη για τη Θεσπρωτία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην ομιλία του, αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα για την προστασία του περιβάλλοντος., τη βελτίωση των οδικών υποδομών, τη βελτίωση των δομών υγείας, την προστασία των μνημείων, τον πρωτογενή τομέα, στα μεγάλα έργα υποδομών στον αγροτικό τομέα, στα αντιπλημμυρικά έργα, αλλά και στις δράσεις για την προώθηση του τουρισμού.
Για τη νέα περιφερειακή περίοδο, έθεσε σε προτεραιότητα την προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των ηπειρωτικών επιχειρήσεων, αλλά και την ολοκλήρωση του Εμπορευματικού Σταθμού.
«Στα επόμενα δύο χρόνια, η πόλη της Ηγουμενίτσας θα είναι η πρώτη που θα αρχίσει να αποκτά δίκτυο φυσικού αερίου. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τη ΔΕΠΑ για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Μια νέα εποχή έχει ανατείλει ήδη για τη Θεσπρωτία», τόνισε, λέγοντας πως υπάρχουν βέβαια και ανοικτά ζητήματα, που τα περισσότερα εξαρτώνται από τις κυβερνητικές πολιτικές, όπως για παράδειγμα η ανεργία..
Ο Αλ. Καχριμάνης κάλεσε τους Ηπειρώτες να δώσουν το παρών τους στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν με την ψήφο τους την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη». «Πειραματισμοί και ακροβασίες δε χωρούν. Γιατί τότε ναι, το ρολόι θα γυρίσει πίσω. Η Ήπειρος θα βαδίσει σε αχαρτογράφητα νερά. Σας ζητάμε εντολή αυτοδιοίκησης. Καθαρή νίκη από αυτή την Κυριακή. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς εμπόδια μπροστά. Μόνο έτσι θα πάει η Ήπειρος, η Θεσπρωτία ακόμη ψηλότερα», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

«Είπα… ξείπα» για την επικινδυνότητα της Εγνατίας

Αποστόλης Τζελέτας

Σύμπραξη για Δομή Υποστήριξης του Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας

Κόμβο – κόμβο και κάποια στιγμή η ένωση