ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Γ. Τασιούλας: «Η Θύελλα Ελεούσας πάει για τίτλο»

Η Θύελλα Ελεούσας είναι από τις ιστορικές ομάδες της περιοχής, με καλή παρουσία για πολλά χρόνια και στη Δ’ Εθνική.

Αφού πέρασε κάποια χρόνια αναταράξεων, άρχισε να βρίσκει τον βηματισμό και τα τελευταία χρόνια γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για να ξαναβρεί την παλιά της αίγλη. Όπως τόνισε στον «Η.Α.» ο πρόεδρος της Θύελλας Γιάννης Τασιούλας, φέτος ωρίμασαν οι συνθήκες για να διεκδικήσει η ιστορική ομάδα της Ελεούσας τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ήδη έγινε το καλό ξεκίνημα, με νίκη 1-0 στο Κουτσελιό επί του τοπικού ΠΑΟ. Η Θύελλα με προπονητή τον Ανέστη Ζώη ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι και θα έχει τον πρώτο ρόλο στη νέα σεζόν.
Ο Γιάννης Τασιούλας μας είπε μεταξύ άλλων: «Αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδος στη Γ’ Εθνική. Πέρυσι ήταν μια μεταβατική περίοδος, γιατί η ομάδα ήταν χρόνια στην αφάνεια και έπρεπε να απαλλαγεί από παλιά βάρη, οικονομικά και άλλα. Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που η ομάδα ήταν υγιής σε όλα τα επίπεδα, και η πρώτη χρονιά όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο».
Για το νέο πρωτάθλημα σημείωσε: «Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει ο ανταγωνισμός που έπρεπε να υπάρχει. Πάλι θα πάμε σε πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων όπως και πέρυσι. Αυτό διαφαίνεται τώρα. Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρξουν εκπλήξεις στην πορεία».
Καλή δουλειά γίνεται και στις ακαδημίες με τον πρόεδρο να σημειώνει: «Εκεί ρίχνουμε μεγάλο βάρος για πολλούς λόγους. Και τα παιδιά να αθλούνται για να είναι στον χώρο του αθλητισμού αλλά και όποια έχουν ταλέντο να αναδειχθούν. Γίνεται καλή δουλειά από τον υπεύθυνο ακαδημιών Γιώργο Ντάσιο και από τους πέντε προπονητές. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε 160 περίπου παιδιά με καθημερινές προπονήσεις».
Για το οικονομικό, που είναι πάντα το πρωτεύον ζήτημα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο ηγέτης της Θύελλας ανέφερε: «Κάναμε καλή δουλειά με τις χορηγίες και με τις εκδηλώσεις που κάναμε το καλοκαίρι, όπου εξοικονομήσαμε κάποια χρήματα. Το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος και οι επαγγελματίες της Ελεούσας είναι πολύ κοντά στην ομάδα μετά από πολλά χρόνια».
Η Θύελλα διαθέτει και πολύ καλές εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο «Θεόδωρος Λώλης» με τον Γιάννη Τασιούλα να σημειώνει: «Έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα όχι μόνον στα Γιάννινα αλλά και στην Ήπειρο. Μετά και τον φωτισμό που τοποθετήθηκε από τον δήμο Ζίτσας, είμαστε ακόμα καλύτερα γιατί έχουμε αυξήσει τον χρόνο στον οποίο μπορούν να γίνουν προπονήσεις. Κάνουμε και το βράδυ προπονήσεις για να βολευόμαστε και με τα τμήματα υποδομών. Προσπαθούμε και εμείς ως ομάδα, πέρα από αυτά που δίνει ο Δήμος, να βελτιώσουμε τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μας».

Σχετικά άρθρα

Κυπελλούχος και φέτος η Θύελλα Κατσικάς

ΚΚΕ- «Ευρωψηφοδέλτιο μάχης» με τρεις Ηπειρώτες