ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δυναμικά στη διαδικασία των trials οι αθλητές του Ν.Ο.Ι.

Στη διαδικασία των trials, μέσω της οποίας θα προκύψει η ομάδα που θα αγωνιστεί στις κατηγορίες under 23 και Ανδρών – Γυναικών στους επερχόμενους διεθνείς αγώνες, συμμετέχουν αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Στο κοινόβιο, που διεξάγεται στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά μέχρι τις 17 Ιουνίου, συμμετέχουν οι πρωταθλητές Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Παύλος Φαϊτάς, ενώ στη διαδικασία των trials θα λάβουν μέρος και οι πρωταθλήτριες αδερφές Κυρίδου στο αγώνισμα της Δικώπου Γυναικών, με στόχο την Ολυμπιακή πρόκριση, καθώς και η Πρωταθλήτρια του Ομίλου Αικατερίνη Γκόγκου στο αγώνισμα του Σκιφ Γυναικών -23.
Στο μεταξύ, συνεχίζει την προετοιμασία στην κατηγορία Ανδρών ο πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι. Αθανάσιος Παλαιοπάνος με απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών τον Σεπτέμβριο, όπου θα διεκδικήσει το πολυπόθητο Ολυμπιακό εισιτήριο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. εύχεται καλά αποτελέσματα στους αθλητές του και να αποτελέσουν και πάλι μέλη του πληρώματος της Εθνικής Ομάδας σε όλες τις κατηγορίες.

Σχετικά άρθρα

Ν.Ο. Ιωαννίνων: Τίμησε το παρελθόν του με το βλέμμα στο μέλλον

Ο Ν.Ο.Ι. βραβεύει τους κορυφαίους του 2023

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ