ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επιτυχίες στις μαχητικές τέχνες τζούντο και σάμπο για τον Α.Σ. Νικηφόρο Ανατολής

Με μετάλλια και διακρίσεις συνοδεύτηκε η παρουσία αθλητών του Α.Σ. Νικηφόρου Ανατολής στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών στο τζούντο, σε συνέχεια του χρυσού μεταλλίου, που κατέκτησε η Δήμητρα - Μυρτώ Ανδρούτσου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο γυναικών, στα 63 κιλά.

Η Αριάνα – Ιωάννα Κουρσάρη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο κορασίδων Β στα 48 κιλά, ο Χρυσοβαλάντης Κύρκος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην κατηγορία των 90 κιλών, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις με νίκες επί των αντιπάλων τους στο ίδιο πρωτάθλημα έκαναν οι Κωνσταντίνος Ανδρούτσος στα 66 κιλά, Γεώργιος Γιαννάκης στα 60 κιλά, Δημήτριος Διαμάντης στα 55 κιλά, Άγγελος Λιόντος στα 60 κιλά και Θεόδωρος Γεωργούλας στα 66 κιλά. Επίσης,, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ο Άρης Ζάραγκας κατέκτησε την πέμπτη θέση στην κατηγορία των 81 κιλών.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου στο Αμύνταιο, όπου διεξήχθησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών Sambo και στο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «Μέγας Αλέξανδρος». Ο Άρης Ζάραγκας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Νέων Ανδρών στα 79 κιλά στο Sambo και το χρυσό μετάλλιο στο τζούντο στην κατηγορία των 81 κιλών. Ο Γεώργιος Γιαννάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων 60 κιλών, ενώ ο Κωνσταντίνος Ανδρούτσος κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 66 κιλά μετά από μία καλή εμφάνιση και δύο νίκες επί των αντιπάλων. Επίσης πάρα πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Άγγελος Λιόντος στην κατηγορία των εφήβων στα 60 κιλά.

Σχετικά άρθρα

Επιτυχίες για τον Α.Σ. Νικηφόρο Ανατολής στο τζούντο

Χρυσός ο Άρης Ζάραγκας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σάμπο Νέων Ανδρών

Τζούντο- Τέσσερα μετάλλια για τον Α.Σ. Νικηφόρο Ανατολής