ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Γιαννιώτικες επιτυχίες στο ταεκβοντό

Με πολλά μετάλλια επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι Γιαννιώτες, που συμμετείχαν στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

Με 14 μετάλλια, πέντε χρυσά, τέσσερα αργυρά και πέντε χάλκινα, επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Δίας Ιωαννίνων από το πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, στο οποίο συμμετείχε με 22 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες Kyorouki. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Μάριος Κίτσιος, Παντελής Μιμιγιάννης, Έλενα Εργάτη, Κωνσταντίνος Κίτσιος και Λαμπρινέτα Καμαγιάννη, αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι Γιάννης Καμαγιάννης, Σταματία Τσαμπαλά, Μιλένα Στυλιου και Στέργιος Νάστος, και χάλκινα οι Βανέσα Στύλιου, Χρήστος Κωνσταντής, Φρήλια Κατσογιάννη, Βασιλική Κλήμη και Γιώργος Δέλφας. Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια και τις επιδόσεις των αθλητών του δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Μιμηγιάννης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά οι αγώνες «παίχτηκαν» με το καινούργιο εξελιγμένο σύστημα καταμέτρησης πόντων της KPNP, που παρέχει αξιοπιστία στα αποτελέσματα.

Έξι μετάλλια η συγκομιδή του Α.Σ. Jeon-Sa Ελεούσας Ιωαννίνων

Τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή των αθλητών του Α.Σ. Jeon-Sa Ελεούσας Ιωαννίνων στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Ηλίας Χαρίσης, Ευγενία Παραπαγκίδη και Ελευθερία Τσάβου, ασημένιο η Αλεξάνδρα Τζουμάκα και χάλκινα οι Ελευθερία Μεντή και Σταυρούλα Γαρδίκου. Την 5η θέση κατέλαβε ο Ορέστης Καραπέτσης, ενώ συμμετείχαν ακόμη οι Δημήτρης Τσάβος, Γιώργος Παπαγιάννης, Αθανασία Τασιούλα, Κωνσταντίνος Βασιλάκης, Σοφία Τριάντη και Ευάγγελος Πάντος.

Σχετικά άρθρα

«Εισιτήριο» για το Παγκόσμιο εξασφάλισε ο Ευάγγελος Πάντος

Στην κορυφή της Ευρώπης με βοήθεια εξ Ιωαννίνων

Χάλκινο μετάλλιο για τον Ευ. Πάντο στο Sofia Open G2