ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δέσμευση στήριξης από το Επιμελητήριο

Η υποστήριξη των διεθνών αγώνων, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Παμβώτιδα, αλλά και ο τρόπος που θα μπορούσε να στηρίξει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης της διοίκησης του Ν.Ο.Ι. με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημήτρη Δημητρίου και του γενικού γραμματέα Βασίλη Βασιλείου.

Ο κ. Δημητρίου στάθηκε στην ανάγκη να χαράξουν, μαζί με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου, μια στρατηγική για την υποστήριξη των μεγάλων event των επόμενων χρόνων, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κωπηλασίας, διεθνών και πανελληνίων.
Η πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου ανέλυσε το πλάνο του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια και κατέστησε σαφές ότι οι αγώνες, κυρίως οι διεθνείς, προσθέτουν στην οικονομία της πόλης των Ιωαννίνων συνολικότερα, ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ο Ν.Ο.Ι. πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα του για να διατηρηθεί, όπως και σήμερα, σε υψηλό επίπεδο. Ο κ. Δημητρίου υποσχέθηκε κάθε δυνατή στήριξη, με δεδομένο ότι η κωπηλασία είναι ένα άθλημα που φέρνει διακρίσεις κάθε χρόνο, αλλά και γιατί η οικονομία της περιοχής χρειάζεται έναν Ν.Ο.Ι. ακόμη πιο δυνατό για το συνολικότερο όφελος.
Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο διευθυντής του Επιμελητηρίου Ιωάννης Δασκαλόπουλος και από τον πλευρά του ΝΟΙ ο έφορος δημοσίων σχέσεων και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Γεώργιος Σαραλιώτης, και ο έφορος, καθηγητής φυσικής αγωγής Λάμπρος Ρίζος.

Σχετικά άρθρα

Πλατφόρμα προβολής και διασύνδεσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Βήμα για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων η παρουσία στη ΔΕΘ

Ένα «ταξίδι» στις γεύσεις του τόπου μας