ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βραβεύσεις των κορυφαίων του ΝΟΙ και ευχές για νέες επιτυχίες

Σε κλίμα υπερηφάνειας και παρουσία του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Φώτων η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και προπονητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου τόνισε ότι οι βραβεύσεις αποτελούν το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης προς τους αθλητές, που με τις επιδόσεις τους συνεχίζουν να κρατούν σταθερά ψηλά τον Ν.Ο.Ι. και τα Γιάννενα στον αθλητικό χάρτη, τόσο σε εθνικό όσο και σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, επισημαίνοντας ότι είναι μία ομαδική προσπάθεια που απαιτεί τη στήριξη της πολιτείας και των τοπικών αρχών. «Ο Όμιλός μας παραμένει πολυνίκης και πρωταθλητής. Τα παιδιά μαθαίνουν, μέσα από τον αθλητισμό, τις αξίες της ζωής, καθώς και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, γιατί ο δρόμος είναι ανηφορικός, δύσκολος και απαιτεί προσπάθεια, θέληση και καλή διαχείριση τόσο της χαράς όσο και της απογοήτευσης. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε την καλή πορεία με τη βοήθεια των αθλητών και προπονητών μας. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη στήριξη και αρωγή όλων, καθώς έχουμε μπροστά μας σημαντικούς αγώνες και την Ολυμπιάδα του 2024. Ευχόμαστε ο Ν.Ο.Ι. να καταφέρει να ξανακουστεί ο εθνικός μας ύμνος και να φέρει στην πόλη μας ένα ακόμη ολυμπιακό μετάλλιο», σημείωσε.

Την υπερηφάνεια του για τις επιδόσεις των αθλητών εξέφρασε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, που επεσήμανε ότι θα είναι στο πλευρό του Ομίλου σε μία κοινή πορεία που θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. «Ο Ν.Ο.Ι. έχει γράψει ιστορία στο άθλημα της κωπηλασίας και θα είμαστε στο πλευρό σας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τα συγχαρητήριά τους για τις διακρίσεις των αθλητών και την πορεία του Ομίλου έδωσαν και οι αυτοδιοικητικές αρχές και οι φορείς, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τους αθλητές και προπονητές βράβευσαν ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βαγγέλης Πήχας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος του ΝΟΙ Δημήτρης Παπαγεωργίου,  ο πρώην δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. και επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας, η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Βασίλης Μουσελίμης, ο Παναγιώτης Μηλιώτης ως εκπρόσωπος της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, το μέλος της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων Στέφανος Μιχάλης, ο Ολυμπιονίκης Παναγιώτης Μηλιώτης, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές κωπηλασίας Γιώργος Δημητρίου και Ευαγγελία Φράγκου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου Ελένη Βήρου, η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ν.Δ. Ιωαννίνων  Ματίνα Παππά και σύσσωμο το Δ.Σ. του Ν.Ο.Ι.  Επίσης παρευρέθηκαν από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ οι Ελπινίκη Μπάρκα και Αλέκα Κασιούμη.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια και  πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Σκιφ Νεανίδων Αικατερίνη Γκόγκου και για τις παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις τους οι Θανάσης Παλαιοπάνος, Νεφέλη Ντάρα, Λεωνίδας Κοπίδης, Βασίλης Κωστούλας, Δημήτρης Κούτρας, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Δήμητρα Παπαϊωάννου και Παύλος Φαϊτάς.

Για τις επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα βραβεύτηκαν οι Αλέξανδρος Ζάρρας, Χρήστος Δημητρίου, Χριστόφορος Μπριασούλης, Κωνσταντίνος Τζοβάρας, Νεφέλη Ντάρα, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Λεωνίδας Κοπίδης, Στέφανος Δημητρίου, Αριστοτέλης – Ευάγγελος Λάππας, Σταύρος Μέγας, Αλέξανδρος Κασιούμης, Βασίλης Κωστούλας, Δημήτρης Κούτρας, Αικατερίνη Γκόγκου, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Δήμητρα Παπαϊωάννου, Δήμητρα Τζούμα, Αθανάσιος Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Παύλος Φαϊτάς και Ιάσων Εξάρχου.

Για τις διακρίσεις τους στην Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης βραβεύτηκαν οι Ιάσων Μουσελίμης, Χρήστος Καραγιάννης, Σύλβια Γιουγλή, Στέφανος Βλάχος, Παύλος Κουτσαβέλης, Κωνσταντίνος Πάνος και Παύλος Κρικώνης.

Τέλος, βραβεύτηκαν οι προπονητές Απόστολος Παλαιοπάνος, Γιάννης Τσίλης, Φώτης Λιόντος, Αθανάσιος Λιόλιος, Βασίλης Ευθυμίου και Παναγιώτης Μηλιώτης.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που συνοδεύτηκε από ευχές για μία χρονιά με υγεία, παγκόσμια ειρήνη και πολλές αθλητικές επιτυχίες. Το φλουρί βρήκε ο αθλητής της κατηγορίας εφήβων Χρήστος Γκρεμός, ο οποίος κέρδισε μία δωροεπιταγή από το κατάστημα «Ζήσης Sports» και ένα γούρι από το Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά κουπιών.

Οι τυχεροί λαχνοί και τα δώρα που κερδίζουν είναι:

ΛΑΧΝΟΣ ΔΩΡΟ
917 Γυαλιά ηλίου  (Κατάστημα «Υαλός» Βούλα)
69 Γυαλιά ηλίου (Κατάστημα «Υαλός» Βούλα)
653 Γυαλιά ηλίου (Κατάστημα «Υαλός» Βούλα)
55 Γούνινο γιλέκο (Κατάστημα «VD Furs» Γλυφάδα)
104 Γούνινος μπερές (Κατάστημα «VD Furs» Γλυφάδα)
668 Γούνινος μπερές (Κατάστημα «VD Furs» Γλυφάδα)
720 Πουκάμισο Twin Set (Κατάστημα «Κική» Γλυφάδα)
612 Φόρεμα Missoni (Κατάστημα «Κική» Γλυφάδα)
286 Είδη φαρμακείου (Αλεξάνδρα Σόρογκα)
204 Χτένισμα από το κομμωτήριο «Αναστάσιος» Ιωαννίνων ή Γλυφάδας
644 Χειροποίητο χαλί Vintage (Κατάστημα «Χαλί» Γλυφάδα)
466 Μπαταρία αυτοκινήτου (Συνεργείο αυτοκινήτων Σταύρος Λύτης)

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Ι. ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν τον Όμιλο, συμμετέχοντας έμπρακτα στο κοινό όραμα για ακόμη περισσότερες αθλητικές διακρίσεις.

Σχετικά άρθρα

Ν.Ο. Ιωαννίνων: Τίμησε το παρελθόν του με το βλέμμα στο μέλλον

Ο Ν.Ο.Ι. βραβεύει τους κορυφαίους του 2023

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ