ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Γιαννιώτικα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων-Κορασίδων

Με μετάλλια και διακρίσεις συνοδεύτηκε η παρουσία αθλητών από συλλόγους των Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων-Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Χαλκίδα.

Χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο αθλητής του Α.Σ. Jeon-Sa Ελεούσας Ιωαννίνων Ευάγγελος Πάντος, με ολοκληρωτική υπεροχή και στους τέσσερις αγώνες που έδωσε, με την πρώτη θέση να του εξασφαλίζει και τη συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 25–28 Νοεμβρίου στη Μάλτα.
Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του ΑΜΣ Δίας Ιωαννίνων Μάριος Κίτσιος και Λαμπρινέτα Καμαγιάννη, και χάλκινο ο Άγγελος Ντρούβας του ίδιου συλλόγου.
Καλές εμφανίσεις έκαναν και η Ευγενία Παραπαγκίδη και Σοφία Τριάντη του Α.Σ. Jeon-Sa Ελεούσας, που κατέλαβαν την 5η θέση, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Ελευθερία Τσάβου, Ελευθερία Μεντή και Ορέτσης Καραπέτσης.
Καλή παρουσία, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να διακριθούν, είναι και οι αθλητές του ΑΜΣ Δίας Ιωαννίνων Παντελής Μιμηγιάννης, Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Στέργιος Νάστος.

Σχετικά άρθρα

Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης ο Ευάγγελος Πάντος

«Εισιτήριο» για το Παγκόσμιο εξασφάλισε ο Ευάγγελος Πάντος

Πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do για τον Ευάγγελο Πάντο