ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα-Φιλαθλητικός Πρέβεζας στην Α2 Γυναικών

Ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας δεσπόζει στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, με το αποτέλεσμά του να δείχνει πολλά για το που μπορούν να φτάσουν φέτος οι δύο ομάδες.

Θεωρητικά φαβορί είναι η ομάδα της Πρέβεζας, που έχει άλλωστε θέσει ως στόχο την άνοδο, σε αντίθεση με τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα των Ιωαννίνων, που έχει βλέψεις για μια καλή πορεία, αλλά δε θα πει όχι σε κάτι παραπάνω. Ο Φιλαθλητικός την περσινή χρονιά τερμάτισε αήττητος στην κανονική διάρκεια και έχασε την άνοδο στα πλέι οφ από την ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Φέτος έχει ενισχυθεί με την προσθήκη της Σίας Τοτσίδου, στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος για πολλά χρόνια και παίκτρια του Ολυμπιακού την προηγούμενη σαιζόν.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα επικρατώντας με 0-3 σετ του Φιλαθλητικού Λάρισας εκτός έδρας, θα παρουσιαστεί με σημαντικές ελλείψεις και σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο αναμένεται να έχει σημαντική ενίσχυση από τους φιλάθλους του. Ο αγώνας θα γίνει στις 6 σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας και η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ.

Τη δεύτερη νίκη του στη σαιζόν θα επιδιώξει ο Α.Σ. Γιάννενα, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Αλεξανδρούπολη τον τοπικό Φοίνικα, επίσης στις 6 σήμερα το απόγευμα. Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Ε.Α. Λάρισας με 3-2 σετ στην πρεμιέρα, ενώ με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που επικράτησε του ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας με 3-1 σετ.

Για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, ο Γ.Σ. Πανηπειρωτικός θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη τον Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων, ο οποίος στην πρεμιέρα επικράτησε δύσκολα του Ήφαιστου στη Φλώρινα με 2-3 σετ. Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου ηττήθηκε με 0-3 σετ από τον δυνατό Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο αγώνας θα γίνει αύριο Κυριακή, σεις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Τέλος, για το πρωτάθλημα Κ21 Αγοριών θα γίνουν οι αγώνες Γ.Σ. Πανηπειρωτικός – ΑΟ Πρέβεζας στις 3 σήμερα το μεσημέρι και ΑΣ Γιάννενα – ΓΣ Άρτας στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας