ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πολυνίκης στο… σπίτι του ο Ν.Ο. Ιωαννίνων

Με την παρουσία 280 αθλητών από 15 σωματεία ολοκληρώθηκε ο 3ος Διεθνής Αγώνας «Εις μνήμη Σωτήρη Στάμου», που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων την Κυριακή 9 Οκτωβρίου για να τιμήσει τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τον Όμιλο.

Οι άψογες καιρικές συνθήκες ευνόησαν τη διεξαγωγή των αγώνων και οι αθλητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την προσπάθειά τους όσο και από τη διοργάνωση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, καθώς ο Διεθνής Αγώνας «Εις μνήμη Σωτήρη Στάμου» αποτελεί πλέον αγωνιστικό θεσμό.
Ο Ν.Ο.Ι. αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά πολυνίκης, κατακτώντας συνολικά έντεκα χρυσά και πέντε αργυρά μετάλλια.
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Νεφέλη Ντάρα – Λυδία Σίκαλου στο διπλό σκιφ κορασίδων, Αικατερίνη Γκόγκου – Νεφέλη Ντάρα στο διπλό σκιφ νεανίδων, Όλγα Τζαβίδη – Μαρία Κωσταγυιού στο διπλό σκιφ αρχαρίων κορασίδων, Δημήτρης Ντάρας στο σκιφ αρχαρίων παίδων, Ιάσων Μουσελίμης – Χρήστος Καραγιάννης στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων, Βασίλης Τάσσης – Κωνσταντίνος Μήτσος στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων, Άγγελος Παπαζαχαρής Στέφανος Βλάχος στη δίκωπο άνευ παίδων, Δημήτρης Κούτρας – Βασίλης Κωστούλας στη δίκωπο άνευ εφήβων, Νίκος Γκρέμος – Στέφανος Δημητρίου – Κωνσταντίνος Καραγιάννης – Αριστοτέλης Λάππας στο τετραπλό σκιφ εφήβων, Σύλβια Γιουγλή στο σκιφ αρχαρίων κορασίδων 12 και Κωνσταντίνος Καραγιάννης – Χριστόφορος Μπριασούλης στη δίκωπο άνευ παίδων.
Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Ζάρρας – Χρήστος Δημητρίου – Αχιλλέας Φραγκόπουλος – Παύλος Κουτσαβέλης στο τετραπλό σκιφ παίδων, Βασιλική Κάσκαρη – Πολυξένη Λάππα στο διπλό σκιφ αρχαρίων κορασίδων, Δήμητρα Ντέμου στο σκιφ αρχαρίων κορασίδων, Ζωή Ντούλια σκιφ αρχαρίων κορασίδων και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης – Ερμής Λαγός – Χρήστος Τζοβάρας – Γιώργος Φαρμάκης στο τετραπλό σκιφ αρχαρίων παίδων.
Η διοίκηση του Ν.Ο.Ι. εκφράζει ευχαριστίες σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και κυρίως τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργο Αμυρά, τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γοργόλη, τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Πήχα, την τομεάρχη Αθλητισμού της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Ματίνα Παππά, τον διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελίμη, τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Ιωάννη Βράμπα και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Δημουλή. Επίσης ευχαριστεί για τη στήριξη την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, την Αστυνομία Ιωαννίνων, την κα. Πανδή για το ιδιωτικό ασθενοφόρο, τα νερά «Βίκος», την CAVA 800, το κατάστημα οπτικών Υαλός, την εταιρεία Δωδώνη, το ΕΚΑΒ, το ΠΕΑΚΙ την ΕΚΟΦΝΣ και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο για τη διάθεση του σκάφους. Πολλές ευχαριστίες, τέλος, διατυπώνονται προς τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους οδηγούς στα σκάφη, τους μικρούς αθλητές που ήταν δίπλα στο Ν.Ο.Ι. από την αρχή της διοργάνωσης και τέλος το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ιωαννίνων για την αμέριστη βοήθεια τους.

Σχετικά άρθρα

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ

Μετάλλια και διακρίσεις για τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στη διεθνή ρεγκάτα της Ιταλίας

Νέο κεφάλαιο για τον Ν.Ο.Ι. με την εκλογή νέας διοίκησης