ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επέστρεψαν με μετάλλια από το Βαλκανικό του Βίσενγκραντ οι κωπηλάτες του ΝΟΙ

Εξαιρετικές εμφανίσεις, που επισφραγίστηκαν με την κατάκτηση μεταλλίων, έκαναν οι οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Βίσεγκραντ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

Η Νεφέλη Ντάρα κατέκτησε την 3η θέση στο τετραπλό κορασίδων και την 4η θέση στο σκιφ κορασίδων, ο Λεωνίδας Κοπίδης κατέκτησε τη 2η θέση στο σκιφ εφήβων και τη 2η θέση στο τετραπλό εφήβων, ο Χρήστος Γκρέμος κατέκτησε τη 2η θέση στο τετραπλό εφήβων, ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης κατέκτησε τη 2η θέση στο τετραπλό παίδων, οι Βασίλης Κωστούλας και Δημήτρης Κούτρας κατέκτησαν τη 3η θέση στη δίκωπο άνευ εφήβων και την 3η θέση στην οκτάκωπο εφήβων, και, τέλος, οι Χρήστος Δημητρίου και Αριστοτέλης Λάππας κατέκτησαν την 3η θέση στην οκτάκωπο εφήβων και την 4η θέση στην τετράκωπο άνευ εφήβων.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Θ. Παλαιοπάνος

Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Racice της Τσεχίας από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου, κλείνει η αυλαία των διεθνών αγώνων για το 2022.
Τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων θα εκπροσωπήσει ο Θανάσης Παλαιοπάνος, που μαζί με τον Ιωάννη Καλανδαρίδη θα αγωνιστούν στο διπλό σκιφ ανδρών ενάντια σε 24 ακόμη χώρες, που θα λάβουν μέρος στο ίδιο αγώνισμα.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων δηλώνει περήφανο για τις επιτυχίες του αθλητών του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και εύχεται καλή επιτυχία στο Θανάση Παλαιοπάνο στη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Σχετικά άρθρα

Νέο κεφάλαιο για τον Ν.Ο.Ι. με την εκλογή νέας διοίκησης

Σε… φουρτουνιασμένα νερά η λέμβος του ΝΟΙ

Διατήρησε το «στέμμα» του ο ΝΟ Ιωαννίνων