ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Έφτασαν μέχρι τους τελικούς οι αθλητές του ΝΟΙ

Στους τελικούς των αγωνισμάτων τους κατάφεραν να φτάσουν οι τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, που συμμετείχαν με την εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας under23, το οποίο διεξήχθη στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Hazewinkel του Βελγίου.

Οι Χριστίνα Παπαϊωάννου και Δήμητρα Παπαϊωάννου κατέλαβαν την 5η θέση στην τετράκωπο άνευ Γυναικών και ο Παύλος Φαϊτάς κατέλαβε την 6η θέση στο διπλό σκιφ Ανδρών.

Τρία μετάλλια στη Β’ Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Με δύο χρυσά μετάλλια, μια τρίτη θέση και πολλά χαμόγελα γύρισε η ομάδα του Ν.Ο.Ι. από την 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, η οποία έλαβε χώρα στην Κέρκυρα, στην περιοχή των Γουβιών, με διοργανωτή τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας.
Χρυσά μετάλλια πήρε το διπλό σκιφ αρχαρίων με τους Ιάσωνα Μουσελίμη και Χρήστο Καραγιάννη, καθώς και η Σύλβια Γιουγλή στο σκιφ αρχαρίων κορασίδων ηλικίας 12 ετών.
Την τρίτη θέση στο τετραπλό σκιφ αρχαρίων παίδων έλαβαν οι Κωσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Τζοβάρας, Βασίλης Τάσσης και Νικόλαος Μπάσιος.
Στο διπλό σκιφ αρχαρίων Κορασίδων την 5η θέση κατέλαβαν οι Όλγα Τζαβίδη και Βάλια Κάσκαρη, ενώ πρώτες στον μικρό τελικό του αγωνίσματος τερμάτισαν οι Μαρία Κωσταγυιού και Πολυξένη Λάππα.
Στο σκιφ αρχαρίων παίδων ο Χρήστος Διάφας κατέλαβε την 3η θέση στον μικρό τελικό του αγωνίσματος και στο σκιφ παίδων ηλικίας 12 ετών ο Χρήστος Σακκάς πήρε την 1η θέση στον μικρό τελικό.
Στο διπλό σκιφ αρχαρίων το δεύτερο πλήρωμα με τους Δημήτρη Ντάρα και Ερμή Λαγό κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματος, ενώ στο τετραπλό σκιφ αρχαρίων το δεύτερο πλήρωμα με τους Ορέστη Πίσπα, Γιώργο Χατζηγιαννάκη, Μιχαήλ Μπασιάκο και Νικόλαο Μπάσιο κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Στο σκιφ αρχαρίων κορασίδων η Ιωάννα Παπαϊωάννου κατέλαβε την 4η θέση στον μικρό τελικό του αγωνίσματος.
Τέλος, οι αθλητές Ζωή Ντούλια και Χριστόφορος Παπαγεωργίου αγωνίστηκαν στη διοργάνωση, αλλά, λόγω ανατροπής του σκάφους τους και βάσει κανονισμών, δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την προσπάθεια.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στις δύο διοργανώσεις, καθώς και στους προπονητές τους.

Σχετικά άρθρα

Ο Ν.Ο.Ι. βραβεύει τους κορυφαίους του 2023

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ

Μετάλλια και διακρίσεις για τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στη διεθνή ρεγκάτα της Ιταλίας