Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των ομάδων Νέων Κ19 ΑΕΚ - ΠΑΣ 1-2. (H φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα aek365 και από το πρακτορείο IN TIME Argiris Makris)
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Με νίκη 2-1 στην Αθήνα επί της ΑΕΚ ξεκίνησαν οι νέοι του ΠΑΣ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΣ που κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο δημοτικό γήπεδο «Άλσος Βέικου» του Γαλατσίου.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, που ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική για να συμπίπτει το πρόγραμμα με τις επαγγελματικές ομάδες.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 15’ με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Λαέρτ Πάπα. Ο ΠΑΣ δεν το έβαλε κάτω και με δύο γκολ του Σάλο στο 55’ και 83’ έκανε την ανατροπή του σκορ σε 2-1. Ο σκόρερ των δύο τερμάτων μπήκε αλλαγή και έκλεψε την παράσταση καθώς αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα. Οι Γιαννιώτες είχαν και δοκάρι στο 37’ σε σουτ του Πήλιου.

Διαιτητής ο Χρόνης του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Κοσίδης, Βαλκάνης, Χατζηνικολάου (57′ Γιαννούλης) Μαρούτσης, Πάπα, Γεωργόπουλος (46′ Τσιόκρης) Ανδρικόπουλος (46′ Α. Χριστόπουλος) Κοντάκης (57′ Γεωργέας) Κοντορουχάς (66′ Μούτσα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Αγγέλης): Βρακάς, Πήλιος, Ναούμης, Ντώνος (46’ Σάλο), Καφενζής (59’ Τσίτας), Τσίρης, Γερονικολός, Λώλης Νίκος, Φερεντίνος, Κύρκος (81’ Βλέτσας), Ζώνιος (90’ Κύργιος).

Στοιχεία για το ρεπορτάζ έχουν ληφθεί από τις ιστοσελίδες passports.gr και aek365.org.

H φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα aek365 και από το πρακτορείο IN TIME Argiris Makris

Σχετικά άρθρα

Έντονοι πανηγυρισμοί για τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού

Όχι άλλες απώλειες βαθμών στα Γιάννινα

Ηπειρωτικός Αγών