Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του ΠΑΣ για τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Έντονοι πανηγυρισμοί για τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού

Στον αειθαλή φροντιστή της ομάδας Μιχάλη Ντούσκο που είχε τα γενέθλιά του αφιέρωσε τη νίκη σε δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Άγγελος Γωγουβίτης

Έντονα πανηγύρισαν στον ΠΑΣ τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1, για το πρωτάθλημα Νέων Κ19. Ένα συναρπαστικό ματς που έγινε το πρωί στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Μετά τη λήξη του αγώνα, παίκτες, τεχνική ηγεσία και οι υπόλοιποι άνθρωποι των υποδομών έγιναν στα αποδυτήρια ένα κουβάρι. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο προπονητής Ηρακλής Μεταξάς, ο βοηθός του Θανάσης Στάικος και οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Λώλης, Καραγιάννης και Περέα. Από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν ο Νίκος Νταμπίζας.
Στο 21’ έγινε το 1-0 για τον ΠΑΣ με εκτέλεση φάουλ του Κύρκου. Ο Παναθηναϊκός στο 35’ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό σουτ του Καλοσκάμη. Το νικητήριο γκολ, εν μέσω αποθέωσης, σημείωσε για τον ΠΑΣ στο 93’ με πλασέ ο Σκουτελιάς, γράφοντας το τελικό σκορ 2-1 υπέρ της γιαννιώτικης ομάδας.
Διαιτητής ο Πολυχρονίου (Καστοριάς).

ΠΑΣ ΓIANNINA: Βρακάς, Πήλιος, Ρίζος, Γωγουβίτης, Ντόντης, Μπέλλος, Γερονικολός (75’ Ναούμης), Τσίρης (67’ Λάμα), Φερεντίνος (60’ Μαχαιράς), Κύρκος (75’ Σκουτελιάς), Ζώνιος (60’ Τσέλιος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λίλο, Καμάρος, Παυλάκης, Προδρομίτης, Καρνέσης, Λιαφίτης, Κρυπαράκος (71’ Καλός), Κωστόπουλος (59’ Συμεωνίδης), Μπιλάλ (71’ Νταμπίζας), Καλοσκάμης (71’ Κυριόπουλος), Βολάκης.

Αγγέλης: Να παραμείνουμε ταπεινοί

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο χρόνος είναι σύμμαχός τους, αλλά πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένα, ταπεινά και να συνεχίσουμε όλοι μαζί τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2-3 χρόνια» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ Χρήστος Αγγέλης, προσθέτοντας: «Μην ξεχνάτε ότι παίζουμε με μεγάλα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός, με πάνω από 15 επαγγελματίες στη διάθεσή του. Για εμάς είναι ευτύχημα το μεγάλο ρόστερ, που μπορούμε να το διαχειριστούμε ανάλογα με το σκορ. Βοήθησαν όλα τα παιδιά που μπήκαν και από την αρχή και μετέπειτα, για να φτάσουμε σ’ αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα».

Αφιερωμένη η νίκη στον Μιχάλη Ντούσκο

Στον αειθαλή φροντιστή της ομάδας Μιχάλη Ντούσκο που είχε τα γενέθλιά του αφιέρωσε τη νίκη σε δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Άγγελος Γωγουβίτης, που μεταγράφηκε φέτος από τον Παναθηναϊκό. Ακόμη σημείωσε: «Θέλω όπως όλα τα παιδιά να ανέβω στην πρώτη ομάδα, να πάρω ευκαιρίες και ό,τι καλύτερο»

Σχετικά άρθρα

Με νίκη 2-1 στην Αθήνα επί της ΑΕΚ ξεκίνησαν οι νέοι του ΠΑΣ

Όχι άλλες απώλειες βαθμών στα Γιάννινα

Ηπειρωτικός Αγών