ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Στο Πανευρωπαϊκό under23 τρεις αθλητές του Ν.Ο.Ι.

Τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συμμετέχουν στην ελληνική αποστολή, που θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Hazewinkel του Βελγίου.

Ο Παύλος Φαϊτάς θα αγωνιστεί με τον συναθλητή του Στράτο Τριανταφύλλου από τον Αίολο Μυτιλήνης στο διπλό σκιφ Ανδρών -23 και οι Χριστίνα Παπαϊωάννου και Δήμητρα Παπαϊωάννου, μαζί με τις συναθλήτριες τους Ελβίρα Αργυράκη και Ιωάννα Ασβεστά από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, θα αγωνιστούν στην τετράκωπο άνευ Γυναικών -23.
Στις ίδιες ημερομηνίες θα διεξαχθεί και η Β’ Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας, σε συνέχεια της Α’ Συνάντησης, που είχε πραγματοποιηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων.
Ο Ν.Ο.Ι. θα λάβει μέρος με 15 αθλητές και επτά αθλήτριες. Στο σκιφ αρχαρίων παίδων θα αγωνιστούν οι Χρήστος Διάφας και Χριστόφορος Παπαγεωργίου, στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων οι Χρήστος Καραγιάννης – Ιάσων Μουσελίμης και Ερμής Λαγός – Δημήτρης Ντάρας, στο τετραπλό σκιφ αρχαρίων παίδων οι Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης – Κωνσταντίνος Μήτσος – Χρήστος Τζοβάρας – Βασίλης Τάσσης και Ορέτσης Πίσπας – Γιώργος Χατζηγιαννάκης – Μιχαήλ Μπασιάκος – Νικόλαος Μπάσιος, στο σκιφ αρχαρίων κορασίδων οι Ζωή Ντούλια και Ιωάννα Παπαϊωάννου, στο διπλό σκιφ αρχαρίων κορασίδων οι Μαρία Κωσταγυιού – Πολυξένη Λάππα και Όλγα Τζαβίδη – Βασιλική Κασκαρή, και, τέλος, στο σκιφ παίδων 12 ετών ο Χρήστος Παναγιώτης Σακκάς και στο σκιφ κορασίδων 12 ετών η Σύλβια Γιουγλή.
Την ομάδα θα συνοδεύσει η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου, μαζί με τον έφορο κωπηλασίας Λάμπρο Ρίζο και προπονητές τους Απόστολο Παλαιοπάνο, Παναγιώτη Μηλιώτη και Βασίλη Ευθυμίου.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του, που θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23, και σε όλη την ελληνική αποστολή, καθώς και στους μικρούς αθλητές του σωματείου, που θα μεταβούν στην Κέρκυρα για τη Β’ Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

Νέο κεφάλαιο για τον Ν.Ο.Ι. με την εκλογή νέας διοίκησης

Σε… φουρτουνιασμένα νερά η λέμβος του ΝΟΙ

Διατήρησε το «στέμμα» του ο ΝΟ Ιωαννίνων