ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στον 1ο ορεινό αγώνα «Kiare Race»

Με σημαντικό αριθμό δρομέων, πολλοί εκ των οποίων κατάφεραν να διακριθούν, συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων στον 1ο ορεινό αγώνα «Kiare Race», που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου στο χιονοδρομικό κέντρο Ανήλιου Μετσόβου.

Στον αγώνα των 21 χλμ., η Γεωργία Σιώζιου ήταν 2η στη γενική κατηγορία γυναικών και 2η στην ηλικιακή κατηγορία γυναικών 40-49, ο Δημήτριος Ανδρούτσος 1ος στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 50-59 και ο Αναστάσιος Καντζέλης 1ος στους άνδρες 60+.

Στον αγώνα των 10 χλμ., ο Ιωάννης Εδεσσαίος ήταν 3ος στη γενική κατηγορία και 1ος στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 40-49, ο Οδυσσέας Κουκέσης 3ος στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 40-49, η Μαρίνα Οικονόμου 3η στην ηλικιακή κατηγορία γυναικών 40-49 και οι Θεόδωρος Αρλέτος και Ευάγγελος Τσίμαρης τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 50-59.

Τέλος, στον αγώνα 1,5 χλμ, Vertical, ο Ιωάννης Εδεσσαίος κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατηγορία.

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συγχαίρει τη διοργάνωση για την ευκαιρία που έδωσε στους δρομείς να απολαύσουν τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και όλους τους δρομείς του συλλόγου για την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Σχετικά άρθρα

Με καλές επιδόσεις και πολλές διακρίσεις στον 2ο Καλλιγώνιο Ημιμαραθώνιο

Διακρίσεις για μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Ανανέωσε το ραντεβού του για το 2024