ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δώδεκα προκρίσεις για τους αθλητές του Ν.Ο.Ι.

Με τέσσερις αθλητές να επιλέγονται για να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23, που θα διεξαχθεί στις 3-4 Σεπτεμβρίου στο Βέλγιο, και ακόμη οκτώ για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στις 11-12 Σεπτεμβρίου στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, επέστρεψε το Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων από το κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο Ν.Ο.Ι., με μία δυνατή ομάδα 16 αθλητών που αγωνίστηκαν υπό αντίξοες συνθήκες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή, δήλωσε για μία ακόμη φορά τη δυναμική του παρουσία στο άθλημα της κωπηλασίας και στις τελευταίες προκρίσεις για το 2022.
Το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23 πήραν οι Παύλος Φαϊτάς, Αικατερίνη Γκόγκου, Χριστίνα Παπαϊωάννου και Δήμητρα Παπαϊωάννου, ενώ για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα οι Δημήτρης Kούτρας, Βασίλης Κωστούλας, Στέφανος Δημητρίου, Αριστοτέλης Λάππας, Λεωνίδας Κοπίδης, Νίκος Γκρέμος, Νεφέλη Ντάρα και Κωσταντίνος Καραγιάννης.
Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν με τις εμφανίσεις τους και οι Αλέξανδρος Ζάρρας, Χριστόφορος Μπριασούλης, Κωσταντίνος Τζοβάρας και Χρήστος Δημητρίου.
Τέλος, στο προπονητικό κοινόβιο που ξεκίνησε ήδη στο Σχοινιά, συμμετέχει ο Θανάσης Παλαιοπάνος, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Racice της Τσεχίας από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων δηλώνει για ακόμη μια φορά περήφανο για την εξαιρετική παρουσία της ομάδας στις συγκεκριμένες προκρίσεις και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του και στις επόμενες διοργανώσεις.

Σχετικά άρθρα

Ν.Ο. Ιωαννίνων: Τίμησε το παρελθόν του με το βλέμμα στο μέλλον

Ο Ν.Ο.Ι. βραβεύει τους κορυφαίους του 2023

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ