ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Έπεσε η αυλαία στο 8ο Ntougias Basketball Camp

Όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους χάρισε το 8ο ΝΒΑ Ntougias Basketball Camp, που έριξε αυλαία μετά από τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ και χαμόγελα.

Η τρίτη και τελευταία μέρα έληξε με πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια και για τα δύο γκρουπ, με εμφανή τον ενθουσιασμό στα πρόσωπα τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών. Η αρχή της ημέρας ήταν για μία ακόμα φορά εντατική και ο coach John Lattimore άφησε τα παιδιά να ηγηθούν κάποιων ασκήσεων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν πράξη όσα τους έδειξε τις προηγούμενες ημέρες.
Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές για τον αμερικανό coach, ο οποίος στάθηκε στον ενθουσιασμό και την ενέργεια των αθλητών και στη διαρκή ανάγκη για ατομική βελτίωση των μικρών και μεγάλων αθλητών σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.
Μετά την λήξη του camp, παιδιά και προπονητές χαλάρωσαν στην πισίνα του The Lake Hotel. Ήταν ό,τι έπρεπε μετά από ένα τριήμερο κουραστικό αλλά και εποικοδομητικό καμπ. Παιδιά και προπονητές απόλαυσαν το μπάνιο τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο
Το ΝΒΑ Ntougias Basketball Camp, για μία ακόμα φορά, εκμεταλλεύτηκε τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά τη διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές, φέρνοντας στα Γιάννενα καταξιωμένους επαγγελματίες, που είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά, καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής.
Η Ακαδημία μπάσκετ Ντούγιας ευχαριστεί πολύ τους γονείς και τα παιδιά που τη στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά, καθώς και τον John Lattimore γι’ αυτή την συνεργασία, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 9ο camp το 2023. Επίσης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς για τη διαχρονική στήριξη αυτού του δύσκολου εγχειρήματος, τους προπονητές του καμπ Μάριο Παλαιόγλου, Νίκο Κατσανάκη και Ευάγγελο Μπατσή, καθώς και τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και το προσωπικό για την άψογη συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Ο Τζον Λάτιμορ στο 8ο Ntougias Basketball Camp

Έπεσε η αυλαία στο 7ο NBA Ntougias Basketball Camp

Με καλεσμένο τον Τζον Λάτιμορ το 7ο Ntougias Basketball Camp