ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ο Τζον Λάτιμορ στο 8ο Ntougias Basketball Camp

Με προσκεκλημένο τον skill trainer ΝΒΑ και κολεγιακών παικτών, καθώς και σκάουτερ κολεγίων Τζον Λάτιμορ, θα πραγματοποιηθεί το 8ο ΝΒΑ Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ Ντούγιας στα Γιάννενα, το τριήμερο 4-6 Ιουλίου.

Ο Τζον Λάτιμορ θα βρεθεί για τρίτη φορά στην πόλη και στο καμπ του Νίκου Ντούγια για να παρουσιάσει το ΝΒΑ ασκησιολόγιο του, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα… μεταφερθούν για ένα τριήμερο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Στο 8ο NBA Camp τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές του μπάσκετ, που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α., και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους ολοκληρωτικά, καθώς στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει ασκήσεις shooting, dribble clinic, footwork,defense και rebounding. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία ατομική αξιολόγηση.
Το 8ο NBA Camp, για μία ακόμα φορά, εκμεταλλεύεται τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά την διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6942560114.

Σχετικά άρθρα

Έπεσε η αυλαία στο 8ο Ntougias Basketball Camp

Έπεσε η αυλαία στο 7ο NBA Ntougias Basketball Camp

Με καλεσμένο τον Τζον Λάτιμορ το 7ο Ntougias Basketball Camp