ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Στην 4η θέση στο ομαδικό ο Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων

Την 4η πανελλήνια θέση κατέλαβε ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο ομαδικό των κυπελλούχων ομάδων στην πανελλήνια τελική φάση βετεράνων- ανεξάρτητων επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι στις 28-29 Μαΐου.

Στην τελική φάση συμμετείχαν έξι περιφέρειες, με τον Α.Σ. Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων να αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της τελικής φάσης, με τους Γρηγόρη Φιλίππου, Αθανάσιο Πολύζο και Θεολόγο Καπετανίδη. Μετά τη νίκη της με 3-1 απέναντι στην Α.Ε.Κ. Τρίπολης και την ήττα από την ομάδα ΠΑΝΘΕΟΝ Αθήνας με 0-3μ κατέλαβε τη 2η θέση του ομίλου και αγωνίστηκε στο μικρό τελικό με αντίπαλο τα Χανία, την κυπελλούχο ομάδα της Κρήτης, από την οποία ηττήθηκε με 0-3.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα ΠΑΝΘΕΟΝ Αθήνας αγωνίστηκαν και οι βετεράνοι Γιάννης Κουρδούτης και Γιάννης Βλοτινός (14 φορές πρωταθλητής Ελλάδος ), οι οποίοι υπήρξαν μέλη της Εθνικής ομάδας, που κατέκτησε το 1987 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας την 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Οι Γρηγόρης Φιλίππου, Αθανάσιος Πολύζος και Θεολόγος Καπετανίδης συμμετείχαν και στο ατομικό αγώνισμα, όμως δεν κατάφεραν να περάσουν από τους ομίλους στη φάση των νοκ-άουτ. Συνολικά στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 209 αθλητές.

Σχετικά άρθρα

Πινγκ πονγκ – Χρυσός στους παίδες ο Γ. Κοσμάς σε πανελλήνιο ανοικτό τουρνουά

«Χάλκινος» ο Γ. Κοσμάς σε Πανελλήνιο Ανοικτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Πινγκ-πονγκ – Ένα ακόμη χρυσό για τον Γιώργο Κοσμά