ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ – Αήττητος στην Α2 Γυναικών ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο τουρνουά ανόδου του βορείου ομίλου, που φιλοξενήθηκε από την Τετάρτη έως την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Ιωαννίνων τερμάτισε αήττητη και μετρώντας την απώλεια μόλις ενός σετ. Στο τελευταίο παιχνίδι επί της Α.Ε. Λάρισας επικράτησε με 3-0 σετ (25-16, 25-15, 25-17), σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα φιέστας, καθώς ουσιαστικά η άνοδος είχε κριθεί από την Παρασκευή με τη νίκη επί του Περσέα Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν η δεύτερη ομάδα που κέρδισε την άνοδο, επικρατώντας όλων των υπολοίπων αντιπάλων της.
Η άνοδος πανηγυρίστηκε ξέφρενα από παίκτριες και προπονητικό τιμ, που γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δε σταμάτησαν στιγμή να τις εμψυχώνουν με συνθήματα και τραγούδια.
ΠΑΣ Γιάννινα (Μπράγια): Σαρλή, Χαμπηλομάτη, Δασκάλου, Τάσση, Τζαλαλή, Καρακατσιάνη, Αδάμου (λ), Σιόρεντα, Στεφάνου (λ), Αποστόλου, Μάντη, Λεράκη.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος