ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Την τύχη στα χέρια του κρατά ο Α.Σ. Γιάννενα

Στην 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου στην Pre League, ανέβηκε ο Α.Σ. Γιάννενα, μετά τη νίκη του με 0-3 σετ επί του Ασκληπιού Βόλου και σε συνδυασμό με την ήττα του Α.Σ. Αργώ Βόλου από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη δε συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία να πάρει τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα, που βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, αν και στο 3ο σετ η ομάδα των Τρικάλων βρέθηκε να προηγείται με 20-17 και 21-19.
Όλα πλέον θα κριθούν στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια, με την τέταρτη στη βαθμολογία Αργώ Βόλου το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και με τον δεύτερο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό στις 19 του μήνα.
Τα σετ: 16-25, 20-25, 22-25
Α.Σ. Ασκληπιός (Καμινάρης): Καπέλου, Μουζακιάρη (λ), Τζήμα, Κοκκαλιάρη, Γιόλα, Κόκκαλη, Δίντσικου, Αλβίζου, Τσιούμα, Παπαγιάννη, Γούλα, Μπρουσιάκη.
Α.Σ. Γιάννενα (Τσιούπης-Κοντογιάννης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Νιακοπούλου (λ), Τικμανίδου, Ντούση, Ανουλίδου (λ), Μπάρλα, Μπουρλή, Κακαγή.

Συνεχίζει αήττητος ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Με 0-3 σετ επικράτησαν του ΕΟΣ Σταυρούπολης οι γυναίκες του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ολοκληρώσουν αήττητες τις υποχρεώσεις τους στον B’ όμιλο της Β’ Ζώνης της Α2 Γυναικών, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα πάρουν τη νίκη άνευ αγώνος, με δεδομένο ότι ο Ηρακλής Γέφυρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ στην τελευταία αγωνιστική παίζουν στα Τρίκαλα με τον ουραγό Ασκληπιό.
Με βάση τις έως τώρα εμφανίσεις της, η ομάδα της Πρέβεζας φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Pre League, ωστόσο όλα θα κριθούν στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και στα οποία θα αγωνιστούν οι τρεις πρώτες ομάδες των δύο ομίλων, ξεκινώντας χωρίς να κουβαλούν βαθμούς.
Τα σετ: 21-25, 25-27, 14-25.

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Πανηπειρωτικό Γ.Σ.

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» ουσιαστικά την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία έχασε ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ., που ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από τον ΠΑΣ Ίκαρο Έδεσσας, στην τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Β’ ζώνης του πρωταθλήματος.
Αν και η ομάδα του Κώστα Ζιώγου βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σετ, στη συνέχεια χαλάρωσε και έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν αρχικά σε 2-1 και στη συνέχεια να οδηγήσουν το παιχνίδι στη «ρώσικη ρουλέτα», όπου επικράτησαν με 15-17.
Παρά την ήττα, ο Πανηπειρωτικός μπαίνει στον επόμενο όμιλο με αρκετούς βαθμούς πλεονέκτημα και θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να υποβιβαστεί. Στον Δ’ Όμιλο της Β’ Ζώνης θα αγωνιστούν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Έβρος Σουφλίου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, η ΑΕΝ Πανοράματος, ο Πανηπειρωτικός, η Φθία Λαμίας και ο Ίκαρος Έδεσσας. Οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο (Α’ ή Β’) θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες στους δύο γύρους του ομίλου αυτού και δε θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.
Τα σετ: 25-20, 25-23, 21-25, 26-28, 15-17.

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ηπειρωτικός Αγών

Πρεμιέρα στην Pre League για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας