ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πολύτιμος βαθμός για τον Α.Σ. Γιάννενα

Έναν βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, κατέκτησε ο Α.Σ. Γιάννενα κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Φιλαθλητικό Πρέβεζας.

Με τον βαθμό αυτό, η ομάδα του Κώστα Τσιούπη έπιασε στην 3η θέση της βαθμολογίας την Ε.Α. Λάρισας, ενώ στη μάχη για μια θέση στην τριάδα, που οδηγεί στο μίνι πρωτάθλημα των έξι ομάδων με φόντο την άνοδο στην Pre League, μπήκε και η Αργώ Βόλου.
Η ήττα με 3-2 σετ αφήνει γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα των Ιωαννίνων, που μπορεί να κατέκτησε έναν βαθμό και να έδειξε ότι έχει δυνατότητες να φτάσει ψηλότερα, από την άλλη, όμως, μπορούσε να είναι αυτή που θα είχε φύγει από το κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας νικήτρια. Άλλωστε, ο Α.Σ. Γιάννενα ήταν αυτός που προηγήθηκε δύο φορές στα σετ, με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας να ισοφαρίζει και τελικά να παίρνει μία ακόμη νίκη.
Με τέτοιες εμφανίσεις, πάντως, το σύνολο του Κ. Τσιούπη δε θα έχει πρόβλημα να μπει στην τριάδα.
Τα σετ: 25-20, 21-25, 25-22, 19-25, 12-15.

Νίκη για τον Πανηπειρωτικό στη Λαμία

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ., που επικράτησε με 1-3 σετ εκτός έδρας της Φθια Λαμίας για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου προηγήθηκε με 0-2 σετ και παρά το ότι οι γηπεδούχοι μείωσαν, δεν είχε πρόβλημα να κατακτήσει το τρίποντο.
Τα σετ: 23–25, 15-25, 25-22, 18-25.

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ηπειρωτικός Αγών

Πρεμιέρα στην Pre League για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας