ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

«Κακός δαίμονας» η Ε.Α. Λάρισας για τον Α.Σ. Γιάννενα

Σε «κακό δαίμονα» εξελίχθηκε για τον Α.Σ. Γιάννενα η Ε.Α. Λάρισας, καθώς κατάφερε να επικρατήσει για δεύτερη φορά φέτος της ομάδας των Ιωαννίνων, στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Μετά την ήττα με 2-3 σετ στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κ. Τσιούπη γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ και στη Λάρισα, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, που δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα των έξι ομάδων για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.
Ο Α.Σ. Γιάννενα δε βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ σε αντίθεση οι παίκτριες της Λάρισας επέδειξαν πάθος για τη νίκη και είχαν καλύτερες επιλογές, που τελικά τους χάρισαν τους τρεις βαθμούς.
Για την ομάδα των Ιωαννίνων ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην αήττητη ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, ωστόσο μεσολαβεί και αγώνας Κυπέλλου με αντίπαλο τον Α.Σ. Πρωταθλητές Πεύκων, ομάδα που αγωνίζεται στην Pre League. Ο αγώνας θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό της Λιμνοπούλας.
Τα σετ: 25-19, 21-25, 25-22, 25-20
Α.Σ. Γιάννενα (Κ. Τσιούπης): Χαρατζόγλου, Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Νιακοπούλου (λ), Καλουτσάκη, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου (λ), Κακαγή, Μπουρλή, Τσάμου, Μπάρλα, Σαράφη.

Χωρίς αντίπαλο ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Μία ακόμη νίκη, την 8η σε ισάριθμα παιχνίδια, πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Πρέβεζας, η οποία επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Σ. Αργώ Βόλου.
Με μία μεστή εμφάνιση, τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου έφτασαν εύκολα στη νίκη, δείχνοντας σωστή αντίδραση ακόμη και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 3ο σετ, όταν η ομάδα του Βόλου πίεσε από το σερβίς.
Τα σετ: 25-17, 25-14, 25-20
ΦΓΣ Πρέβεζας (Παπαδόπουλος): Κοσμίδου (λ), Θεοδωράκη, Μέλου, Πατακιάρα, Ρίτσα, Parshyna, Σάμπου, Αγόρου, Κούκα, Σιούλα, Γκίμπερτ.

Α2 Ανδρών – Υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΧΑΝΘ ο Πανηπειρωτικός

Την ήττα με 0-3 σετ από την ανώτερη και με περισσότερες λύσεις ομάδα της ΧΑΝΘ γνώρισε ο Γ.Σ. Πανηπειρωτικός σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα, καθώς η ομάδα του Κώστα Ζιώγου δικαιούνταν τουλάχιστον την κατάκτηση ενός σετ με βάση την απόδοσή της, κάτι που λίγο έλειψε να καταφέρει στο 1ο σετ, όταν έχασε διαδοχικά σετ μπολ.
Τα σετ: 27-29, 17-25, 21-25.

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ηπειρωτικός Αγών

Πρεμιέρα στην Pre League για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας