ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Μεταξάς: Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν ότι είπαμε

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του στην αναμέτρηση με το Βόλο είναι ο Ηρακλής Μεταξάς. Παράλληλα ο Γερμανοέλληνας τεχνικός θεωρεί ότι οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν πολύ καλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Χαιρόμαστε για τον πρώτο γύρο που παίξαμε, αλλά την Τετάρτη συνεχίζουμε. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε. Αυτό που μου αρέσει στην ομάδα είναι ότι έχουμε 10.000 χιλιάδες ιδέες εκτός από το γήπεδο, αλλά η ομάδα τις κάνει πραγματικότητα. Δεν αρχίσαμε καλά. Παίξαμε μόνο ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι εύκολο να λες κάτι στους παίκτες σου, στο ημίχρονο και μόλις βγουν να κάνουν τα πάντα σωστά”.

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: “Αυτό είναι δικό μας”.

Για την εικόνα στο παιχνίδι με το Βόλο: “Είναι πολλά πράγματα. Παίξαμε καλά από το 1-0 του Βόλου μέχρι το 1-1. Θα αφήσω στα αποδυτήρια όσα είπαμε, θέλω να πω συγχαρητήρια”.

Για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο γύρο: “Είναι ένας καλός πρώτος γύρος. Κανείς δεν περίμενε ότι θα τα πάμε τόσο καλά, αλλά δεν κερδίζουμε κάτι εδώ. Στο τέλος του δεύτερου γύρου θα φανούν οι βαθμοί”.

ΜΠΡΑΤΣΟΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος δήλωσε: «Είχαμε την πρώτη κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Ο αντίπαλος προσπάθησε να επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά η διαφορά ήταν ότι δύο ανύποπτες φάσεις έγιναν γκολ. Το πλάνο μας ήταν ίδιο. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τις μεγάλες πάσες του ΠΑΣ. Δε μετουσιώσαμε σε γκολ τις φάσεις μας, όμως το θέμα ήταν στο αμυντικό μας κομμάτι».

Σχετικά άρθρα

Δέλλας: Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη

Μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας – Μήνυμα Δένδια στην Αλβανία

Γεωργία Χαλάτση

Μεταξάς: Η μπάλα είναι όπως η ζωή, με χαρές και πίκρες

Βαγγέλης Γυφτόπουλος