ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ – Μεγάλο «διπλό» για τον Α.Σ. Γιάννενα

Μια μεγάλη νίκη, που τον ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του βορείου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, σημείωσε ο Α.Σ. Γιάννενα, επικρατώντας με 0-3 σετ στη Λάρισα επί του τοπικού Φιλαθλητικού, ομάδας που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις και δείχνοντας ψυχραιμία στους κρίσιμους πόντους, έφτασε στην κατάκτηση των τριών σετ.
Την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί ένα ακόμη ταξίδι στη Λάρισα, με την ομάδα των Ιωαννίνων να φιλοξενείται από την Ε.Α. Λάρισας, από την οποία είχε ηττηθεί με 2-3 σετ στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.
Τα σετ: 23-25, 21-25, 23-25.

Αήττητος στον α’ γύρο ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Αήττητος ολοκλήρωσε τον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Α2 ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, κερδίζοντας εύκολα τον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων. Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό και χωρίς νίκη ομάδα των Τρικάλων και σε συνδυασμό με την ήττα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού αύξησε στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς από τον δεύτερο. Επόμενο παιχνίδι και πάλι στην Πρέβεζα, όπου θα υποδεχθεί την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Αργώ Βόλου.
Τα σετ: 25-11, 25-21, 25-15.
ΦΓΣ Πρέβεζας (Π. Παπαδόπουλος): Κοσμίδου (λ), Πατακιάρα, Ρίτσα, Parshyna, Σάμπου, Αγόρου, Κούκα, Σιούλα, Γκίμπερτ.

Σχετικά άρθρα

Βήμα ανόδου για τον ΑΓΣΙ WBC

Δύο μήνες χωρίς νίκη ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ηπειρωτικός Αγών