ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επέστρεψαν στις νίκες οι άνδρες του Α.Ο. Ιωαννίνων

Την τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών πέτυχε ο Α.Ο. Ιωαννίνων, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας του αξιόμαχου Αρχέλαου Κατερίνης με 25-18.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο χάντμπολ, με τους παίκτες του Σιαράβα να είναι προσηλωμένοι στην άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο διεκδίκησης στους φιλοξενούμενους.
Α.Ο. Ιωαννίνων (Β.Σιαράβας): Κ. Σιαράβας, Ζιώγος, Γότσης 6, Πατραμάνης 5, Κ. Σήτας, Τζελέπης 1, Ν. Σήτας, Βέργος, Γεωργίου 3, Νάκος 8, Σιώμος 1, Δέτσιος 2, Γκρουίδης, Αρλέτος, Α. Σιαράβας, Μπισκανάκης.

Βαριά ήττα για τις γυναίκες

Στον αντίποδα, η ομάδα γυναικών του Α.Ο. Ιωαννίνων υπέστη βαριά ήττα από την σαφώς ανώτερη ομάδα του ΓΣ Κερκυραϊκού με 9 – 28 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Αποτέλεσμα που ήταν αναμενόμενο, με δεδομένο ότι η ομάδα της Κέρκυρας έχει στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων την απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας ως η πιο νεανική όλης της κατηγορίας.
Για την ομάδα γυναικών ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον Α.Ο.Α. Καστοριάς, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 1 το μεσημέρι.
Α.Ο. Ιωαννίνων: Παπακώστα, Μπόνια, Βασιλείου 1, Καρακώστα, Γιούνη, Μανίκη, Καραχάλιου 1,Σίμπα, Μέτσιου 1, Ζαμπάλα 1, Μ.Λάμπρου 2, Ε. Λάμπρου 3, Βασάκου, Αντωνίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο των αγώνων ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων συγκέντρωσε είδη τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία παραδόθηκαν στο Οικοτροφείο της Ιεράς Μονής Δουραχάνης, δείχνοντας πέρα από το αθλητικό και το κοινωνικό του πρόσωπο.

Σχετικά άρθρα

Στην Ηγουμενίτσα το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών

Στα Γιάννενα το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ

Γεωργία Χαλάτση

Στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων Κ16 δώδεκα αθλητές του Α.Ο. Ιωαννίνων