ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ Α2 Γυναικών- Στο τέλος στάθηκε στο ύψος του ο Α.Σ. Γιάννενα

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Α.Σ. Γιάννενα στο παιχνίδι με τον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων, καταφέρνοντας, ωστόσο, να κερδίσει 3-1 σετ και να ανέβει στην 4η θέση της βαθμολογίας του ομίλου του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Μάλιστα, μετά την ήττα του Ηρακλή Γέφυρας μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά που τους χωρίζει και πλέον ο στόχος της τριάδας μοιάζει απόλυτα εφικτός για την ομάδα του Κώστα Τσιούπη, που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.
Ο Α.Σ. Γιάννενα μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι και έδωσε το δικαίωμα στον Ασκληπιό Τρικάλων να τον κοντράρει. Ωστόσο, από τα μέσα του σετ οι παίκτριες της ομάδα ς των Ιωαννίνων άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους και έφτασαν στην κατάκτηση του σετ. Εύκολα ήρθε και η κατάκτηση του 2ου σετ, ωστόσο ένα απρόοπτο στο τέλος του, όταν σε μια προσπάθεια της Νιακοπούλου να βγάλει άμυνα, ένα κομμάτι από το παρκέ ξεκόλλησε και έσκισε την κάλτσα της με κίνδυνο τραυματισμού της, έκανε τις συναθλήτριές της να χάσουν τη συγκέντρωσή τους. Σε συνδυασμό με την εκ νέου χαλάρωση και τα διαδοχικά λάθη, οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 2-1 σετ, με τον Α.Σ. Γιάννενα να αποκαθιστά στη συνέχεια την τάξη και να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Τα σετ: 25-21, 25-17, 17-25, 25-18.
Ονειρική πορεία κάνει ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, που επικράτησε και του ΕΟ Σταυρούπολης με 3-0 σετ, διατηρώντας το αήττητο και οδηγώντας την κούρσα της Α2 Γυναικών.Με όπλα του το σέρβις, την άμυνα και επιτυχημένες επιθετικές επιλογές, η ομάδα του Π. Παπαδόπουλου δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη.
Τα σετ: 25-11,25-21,25-17.

Σχετικά άρθρα

Βήμα ανόδου για τον ΑΓΣΙ WBC

Την Πολωνή Aleksandra Olenderek ανακοίνωσε ο Α.Σ. Γιάννενα

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών